Farer ved å plugge inn en Burnt Elektrisk Wire

April 25

Farer ved å plugge inn en Burnt Elektrisk Wire


Ledninger bruke to ledere for å fullføre den elektriske kretsen er nødvendig for å drive alle enheter. En av lederne er den varme wire, som leverer strømmen fra kilden. Den andre lederen er den nøytrale ledningen, som gir banen tilbake til kilden. Når de to ledningene i kontakt med hverandre, de forårsake en kortslutning som kan ha forferdelige konsekvenser.

elektrosjokk

En brent elektrisk ledning kan utsette lederne inne. Hvis det isolerte dekselet er kompromittert på noen måte, kan dette føre til elektriske støt av beboerne i huset. Når en person kommer i kontakt med de nakne ledninger, blir de veien til bakken og elektrisitet flyter raskt gjennom person. Det tar bare en liten mengde strøm for å stoppe menneskehjertet så dette kan føre til døden. Det kan også brenne den enkeltes hud på inngangs- og utgangspunkter for elektrisitet.

Brann

Når en elektrisk ledning er utsatt, kan de to ledere kommer i kontakt. Dette skaper en elektrisk kort som genererer tilstrekkelig varme til å starte en brann. En bolig brann i natt kan ikke vekke beboerne i tide for dem å gå ut av bygningen. Dersom brannen starter på et sted som blokkerer exit banen, kan folk bli fanget i huset og dø. Elektriske branner fra aluminiumstråd shorts i 1970 bidratt til en betydelig mengde skade og død.

Wire Inspeksjon

Koble til eller koble ledningen fra kilden før den kontrolleres lederne. Se nøye langs hele kjøring av wire for tegn på skade. Selv små knekk eller kutt kan føre til problemer for flyten av elektrisitet og forårsake brann og / eller elektriske støt. Bruk aldri en wire som viser tegn på skade.

Brannsikkerhet

Ha en flukt plan på plass med familien så i tilfelle brann, alle vet hva de skal gjøre. Øv denne planen på årlig basis for å sørge for at den holder seg friskt i alles sinn. Kontroller at soverommet vinduene åpne tilstrekkelig til å gi en utgang i tilfelle beboerne blir fanget. Holde en kjede stige og brannslukningsapparat på gulv med soverommene er en klok idé.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com