Hva gir Fall Leaves sin farge?

January 20

Hva gir Fall Leaves sin farge?


Inntagende som mentalt bilde av Jack Frost maleri høst blader kan være, er historien om hvorfor bladene blir forskjellige farger i høst enkelt nok å innføre enda små barn til solid vitenskap. De kjemiske subtractions og tillegg som skaper fargeforandring er så mye gøy som å blande maling. Forbindelsene som skjær faller bladene også farge våre frukt og grønnsaker. Autumn leaf endring innganger både unge og unge til sinns elskere av læring.

Photosysthesis

Det er gjennom fotosyntesen at treets blader konvertere vann og mineraler til mat i nærvær av lys. Midlet for utførelse av fotosyntesen er det grønne pigment klorofyll, som absorberer lys, slik at produksjon av energi for trær for å leve og vokse.

Forsvinningen av klorofyll

Tilstede i bladene sammen med klorofyll er oransje og gule pigmenter kalt karotenoider. I løpet av våren og sommeren vekst, de deler med klorofyll funksjonen til å støtte fotosyntese. Klorofyll er følsom for dagen lengde og temperatur. Lenge før den første frosten dato, har klorofyll forsvunnet i prosessen med senescence, et begrep som brukes for et tre reabsorpsjon av nødvendige enzymer og kassering av blader, som starter mot slutten av sommeren, og fortsetter inn i høsten. Tapet av klorofyll avslører tilstedeværelsen av karotenoider, snu bladene gule og oransje.

Gul, oransje eller brun

Også til stede og like maskert av rikelig klorofyll er tanniner, som står for den gule tonen i noen blader og den brune tonen i andre. Tanniner funksjon som forsvar mot planteetere og insekter, blader smaks med bitterhet og frukt med sterk tartness som gjør dem i stand til å overleve rovdyr. Folk er mest kjent med tanniner i form av te, druesaft og vin og eikefat som brukes for herding dem. Det bruk av klorofyll avslører tannin samt karotenoider.

Red Leaves

Rødt og lilla blad farger er de eneste pigmenter dannes under alderdom. Sukker i lagret saft kombinere med antioxidents å danne forbindelser som kalles antocyaniner. Når vises i frukt eller fruktskall, er disse forbindelsene ofte kalles flavenoids. Trær som innehar genet for antocyaner vil vise rødt eller lilla blader i høst. Trær uten genet vil vise gul, oransje eller brune blader. Uansett hva slags vær det er i overgangen til å falle, kan den ikke produsere røde blader i trær uten evne til å danne antocyaniner.

Fall Vær- og Leaf Colors

Selv om frost egentlig ikke spiller noen rolle i blad fargeendring, kan været ha en innvirkning på mengden eller intensiteten av høstfarger. Ifølge US Forest Service, en varm, våt vår og varme, solfylte høstdager med kjølige netter skape best mulige forhold for flotte høstblader. En sky-ridd sommer eller langvarig fall varm spell Augur dårlig for vakre blader. Dette er fordi forberedelser til alderdom starte lenge før bladene begynner å slå.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com