Hvordan legge ved en veranda til en Mobile Home

March 4

Legge til en veranda til mobilen din hjemme kan gi deg verdifull ekstra arealet, i hvert fall i løpet av de varme månedene. Bygge en veranda er en ganske grei prosjekt for alle med snekring erfaring. Feste verandaen til mobile hjem, men kan bli litt vanskelig.

Bruksanvisning

1 Kontroller byggeforskrifter for ditt område. Noen byer og fylker har koder om hva du kan og ikke kan bygge på din mobile hjem og regler som du må følge. Etter byggeforskrifter vil bevare verdien av ditt hjem.

2 Finn ut hvordan din mobile hjem støttes. Du trygt feste en veranda til en bobil, må det mobile hjem forankres til bakken med fundamenter som er begravd under frost linje.

3 Bygg og sikre gulv av verandaen først før du legger taket. Gulvet på verandaen må støttes av fundamenter, som også er begravd under frost linje. Du trenger ikke å legge gulv på verandaen til yttervegg av mobile hjem.

4 Bruk en stud finder for å finne stenderne i ytterveggen der verandaen er plassert.

5 Bygg taket for veranda på ytterveggen av mobile hjem. Fest en 2 x 6 hovedbok bord til studs på veggen ved hjelp av bolter. Hovedbok styret bør være ca 1 1/2 inches under taket linje av mobile hjem.

6 Bruk ut taket, arbeider av hovedbok bord. Heng taket bjelker og dekke dem med kryssfiner.

7 Installer blinkende langs taket linje fra verandaen for å gjøre det vanntett.

8 Shingle taket eller bruke en rullet taktekking materiale å avslutte den.

Hint

  • Hvis du vil ha funksjonelle uterom uten bekymring for en vedlagt veranda, vurdere å bygge en frittstående dekk i stedet. Du kan støte mot dekk på siden av det mobile hjemmet uten å feste den. For sol og regntrekk, kan en uttrekkbar markise tjener samme formål som en veranda taket.
  • Hvis mobilen din hjemme ikke er støttet av fundamenter begravd under frost linje, feste en veranda kan føre til store problemer. Som bakke skift, vil det mobile hjemmet og veranda skifte på ulike priser, og separasjon og skader vil trolig skje.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com