Slik Lavere Mine klor nivåer i My Pool

April 4

Slik Lavere Mine klor nivåer i My Pool


Flertallet av svømmebassenger bruker klor til å rense vannet deres. Kontrollere klor nivåer regelmessig bidrar til å sikre trygge forhold for svømmere. Hver pulje bruker en annen mengde klor avhengig av bassengets klor etterspørsel. Temperatur, vær og mengden av svømmere bassenget har innflytelse klor etterspørsel. Noen ganger etterspørselen endrer seg plutselig, og resultatet er bassenget å ha for høye eller for lave klor nivåer. Du kan enkelt og billig senke han klor nivå i bassenget.

Bruksanvisning

1 Test klornivået for å finne ut om det er utenfor riktig område. Bruk en klor testing kit eller ta en prøve av bassengvann til din lokale basseng butikken for å teste for klor nivåer i vannet. Ideelle nivåer er mellom 1 og 3 deler per million.

2 Sett din pool filter til "avfall" eller "backwash" og delvis tømme bassenget vannet. Tømme bassenget til bunnen av skimmer, og deretter sette bassenget filteret tilbake til standardinnstillingen.

3 Bruk en slange for å fylle opp bassenget til normal vannstand. Dette fortynner vann og senker klornivået.

4 Test klornivået for å finne ut om det har kommet tilbake til det normale området. Test en prøve av din pool vann selv, eller ta den med til din lokale basseng butikken for testing. Hvis klornivået er for høyt, gjenta drenering og fylle prosessen til vannet når det ønskede klornivå.

Hint

  • Ikke la din pool filter kjøre mens vannstanden er under skimmer. Dette vil kjøre luft til pumpemotoren og få den til å brenne opp.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com