Slik reparerer Betong Vannbeholdere

January 22

Slik reparerer Betong Vannbeholdere


En betong vanntank kan utvikle sprekker over tid. Din tankens sprekker kan ha blitt skapt av jord skiftende under tanken, eller kanskje fra fryse-tine syklus utvide og kontraktør betongen under ekstreme værforhold. Uavhengig av årsak, kan disse sprekker føre tanken å lekke. Ikke bare vil en lekkasje drenere bort vann som inneholdes i tanken, kan det også tillate bakterier til å bygge inn i sprekken, slik at vannet usikre for bruk. Når en sprekk utvikler seg, kan du raskt reparere det ved hjelp av en patch laget av hydraulisk sement, eller med en kombinasjon av sement lapp og liner.

Bruksanvisning

1 Reparasjonstanker som drikkevann ved først å måle tank, å merke både omkretsen av tanken, samt tanken dybde. Bestill en tank liner fra en liner produsent til dimensjonene som trengs. Sørg for at du bestiller en liner vurdert som mat-grade nivå gummi.

2 Tøm tanken helt og rent ut sprekken, fjerne skitt eller rusk med en stålbørste. Fjern all løs betong som kan være plassert rundt sprekken med meisel. Pass på ikke å meisle direkte inn i sprekken selv, da dette kan spre sprekk.

3 Pensle et lag av betong bindemiddel i og rundt sprekken, og pass på å dekke hele den innvendige overflaten av sprekken. Vent omtrent fem minutter for agenten å tørke til et punkt der det ikke lenger er våt, men forblir klebrig å ta på.

4 Bland en del hydraulisk sement med tre deler vann i en bøtte med elektrisk drill med blande padle vedlagt. Sementen bør være en fuktig, dirtlike konsistens og holde sammen når rullet inn en ball uten å etterlate sement rester holde seg til hendene. Bruk sparkel til å presse sement inn i sprekken, fylle den helt. Skraper over flaten av sementen med den skrå kant av sparkelen for å gjøre det enda med den omgivende betong. Fjerne overflødig sement og tillate lappen for å tørke i en time. Dette er alt som er nødvendig for tanker ikke brukes for å holde vann til forbruk.

5 Dekk hele indre av betong vanntanken med epoksy for å tjene som et klebemiddel for foringen. Rull harpiks på betongen med en maling valse.

6 Installer liner i tankens indre starter i midten av tanken. Plasser midten av liner i tanken sentrum, trykke hardt på duken slik at det fester seg til betongen. Brette ut duken, og sprer den over bunnen av tanken og deretter strekker det opp sidene av fartøyet.

7 Bor hull i betongen der stålforsterket hullene på liner kanter er plassert med hammer drill. Sprøyt epoxy inn i konkrete hullene for å hjelpe holde ankrene på plass og deretter passere ankrene gjennom stålforsterket liner hull i betong hullene for å holde duken på plass. La epoksyen tørke helt for hvor lang tid som er angitt av produsenten før du fyller tanken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com