Slik fjerner Rust Stain på stemplet betong

January 23

Stemplet betong tilbyr en attraktiv måte å utnytte holdbarheten av betong i landskaps og gangveier med en dekorativ touch som krydrer det noen ganger kjedelig utseende. Rust flekker som finner veien inn i din stemplet betong kan ødelegge utseendet du håper på når du installerte det. Selv rust flekker har et rykte for å være permanent, det er en metode som vanligvis vil arbeide for å fjerne dem.

Bruksanvisning

1 Plasser sitron på bakken i nærheten av området du skal jobbe, og legg hånden din på den. Rull sitron og tilbake mens du søker litt kraft med håndflaten. Dette vil myke opp sitron og få den klar til bruk. Skjær sitron i to. Klem sitron slik at saften renner helt over rustflekk. Bruk mer enn en sitron om nødvendig. La saften sitte på rustflekk og gjøre sitt arbeid i fem minutter.

2 Skrubb området med en børste med myk nylon bust. Ikke bruk stive børster fordi de kan skade overflaten av stemplet betong design. Skyll betong helt med rent vann.

3 Bruk eddik for sta rustflekker som ikke kommer helt av med sitron behandling. Bruk den og la den suge på samme måte som sitronsaft. Skrubb og skyll. Din betong bør være fri for rust.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com