Hvordan lage en DIY Countertop

March 31

Hvordan lage en DIY Countertop


Du kan finne deg selv med spesielle benkeplate behov, eller har en original benkeplate plan i tankene. Uansett, vet du at å ansette en spesialitet benkeplate trykkeri vil koste tusenvis av dollar. Hvis dine ideer erstatter budsjettet, kan du gjøre det selv. Du vil ikke bare spare penger, men du vil til slutt ende opp med en original benkeplate som du laget, uansett om det er enkelt eller ekstravagant. Alt som trengs er litt kunnskap og ambisjon om å gjøre drømmen countertop en realitet.

Bruksanvisning

Hvordan lage en DIY Countertop

1 Mål og lage en mal. Start med å bruke målebånd for å få dimensjonene på ny benkeplate. Hvis du har noen komplekse kurver eller vinkler i tankene, er det alltid best å lage en mal. For å gjøre dette, bruker ark med plakat bord og tape sammen etter behov med maskeringstape. Når plakaten bord er tapet sammen, bruk en blyant for å markere dine kurver eller vinkler. Skjær malen i sin form.

2 Mark og kutte pressboard. Etter at malen er ferdig, legge den på en-tommers tykke pressboard. Tape det på plass for å hindre den fra å bevege seg mens markerer pressboard. Tegn en linje langs kanten av malen på veden. Når dette er gjort, fjerne malen. Bruk stikksag til å skjære langs blyantstrek. Når kuttet er fullført, sand området fjerne eventuelle grove kanter.

3 Installer pressboard. Legge sponplater på plass på toppen av skap. Bor pilothull gjennom pressboard og inn i skap, ved hjelp av en drill og borekrone litt mindre enn skruene du skal monterings den pressboard med. Når piloten hullene er boret, bruke drill og matchende skrutrekker hodet for å slå inn skruene i pilothull. Vri med klokken til de er stramme.

4 Installer Formica. Legge ark med Formica ansiktet ned, og rull Formica lim på den, ved hjelp av en liten svamp maling roller. Når dette er gjort, rulle lim på pressboard også. La limet tørke i 5 minutter. Løft forsiktig ark med Formica og legge den på sponplater, med forsiden opp. Trykk på en luftbobler ut på denne tiden, ved hjelp av hendene. Trykk ned når du beveger hendene mot kantene.

5 Trim og finish. Begynn å trimme overflødig Formica fra benken. For å gjøre dette, slå av ruteren klippe litt på med og kjøre den langs kantene av pressboard. Dette vil danne formen på telleren. Når dette er gjort, vil du ønsker å legge Formica til kantene av pressboard å fullføre benkeplate. Bruk den samme prosessen ved å påføre lim på sponplater og Formica. Når kantene er på plass, trimme dem med ruteren også.

Hint

  • Legg en backsplash til benken for å hindre vannskader på pressboard.
  • Ved legging av Formica med lim på sponplater, vær forsiktig. Du får en sjanse til å sette det på riktig måte, og limet er sterk. Fjerne det på dette punktet er nesten impossible.Make at skruene du montere sponplater til skap med flukter. Dette vil hindre bobler i Formica.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com