Greenhouse Glass Repair

March 11

Greenhouse Glass Repair


Et drivhus gjør det mulig å dyrke planter hele året, uansett klima utendørs. Drivhus er laget av glassvinduene den fellen sollys innendørs og skaper et varmt miljø. Faktisk, "drivhuseffekten", eller fangst av UV-stråler, ble oppdaget i veksthus. Mange gartnere bruker drivhus for å nyte tropiske planter hele året eller for å starte frøplanter i vinter, slik at de er klare til å bli plantet i løpet av våren. Riktig vedlikehold av drivhuset glass sikrer at drivhus vil fungere til enhver tid.

Bruksanvisning

1 Vask glasset ved hjelp av glass renere og avis eller en myk klut. Rengjør glasset er nødvendig for drivhuset skal fungere ordentlig. Skittent glass vil blokkere sollys fra å komme inn, og drivhuset vil ikke opprettholde riktig temperatur og fuktighet.

2 Sjekk rundt kantene på hver rute for å sikre at det ikke er noen hull eller sprekker. Tetningslister brukes for å fylle hullene og hull.

3 Fjern lette riper på glassrutene ved å gni en slip forbindelse slik som jernoksid, bil polish eller glass polish. Gni polish på scratch, med sirkelbevegelser. Bruk kun lett trykk når rasping, som du ikke ønsker å bryte glasset.

4 Tape opp sprukket drivhus glass med duct tape eller UV-bestandig klar tape frem til en ny rute kan skaffes. Hvis hele ruten er knust, deretter tape et stykke papp i stedet.

5 Skaff erstatning glassruten. Hvis glassrute er en tilpasset form, så du trenger en spesiell rekkefølge for å kutte ruten til størrelsen. Greenhouse glassruter kan finnes i standard firkantet størrelser. Hvis du er usikker på hvilken størrelse ruten for å kjøpe, så ta en skisse med deg til butikken.

6 Fjern knust glassrute. For aluminiumsramme drivhus, bare fjerne klipp som holder glasset på plass. For tre veksthus, må glass pins, også kalt brads, fjernes for å få tilgang til glass. Bruk et par tang eller liten tang til å fange og fjerne pinnene. For aluminium-og tre-innrammet veksthus, hvis knust glassrute har over panelet overlappende, da dette høyere ruten må fjernes først.

7 Rengjør tetningslisten funnet rundt aluminiumsramme før du skifter ruten. Kontroller at forseglingen er uskadet. Om nødvendig, bytt dette segl. For tre rammer, fjerne alle gamle kitt funnet rundt kantene av panelet. Dette kan løfte ut med brutte ruten, men kan også forbli stakk til skogs. En meisel fungerer godt for å fjerne kitt, men vær forsiktig så du ikke skjære i treramme.

8 Sett inn den nye glassruten. For aluminiumsrammer, bare erstatte klippene. Det bør være et klipp hver 12 inches. For tre-ramme drivhus, påfør et nytt lag med sparkel rundt sidene og bunnen av rammen. den øverste kanten er igjen fri for kitt. Embed glassruten inn i kitt. Når panelet er på plass, og sett de glass pins, ved hjelp av en liten nål hammer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com