Hvordan Skjær et taklet Joint i Wood Trim

March 9

En mestring så er et allsidig verktøy når du er bonde med tre listverk. Coped leddene gjør trim passer bedre mot andre stykke trim. Mestring fungerer bedre enn bare Gjærings leddene. Mestring ledd er et must når du har flekken-grade trim.

Bruksanvisning

1 Skjær et taklet felles i baseboard tre trim. Kutt første stykke basen trim, måle fra vegg-til-vegg. Gjør rette kutt i begge ender, med en gjæringssag. Din gjæringssag må settes på 0 grader.

2 Lag en 45-graders kutt med base molding dukket opp på gjæringssag. For eksempel, la oss bruke den venstre enden av basen trim. Sagen må være slått på høyre 45-graders vinkel på din gjæringssag. Etter at dette kuttet, ta mestring så og følge din cut-linjen på base molding, sportsfiske din mestring så tilbake inn i skogen ca 10 grader. Dette takle vil gå på høyre vegg, mot den rette enden av baseboard.

3 Følg dette eksempelet for å kutte en taklet felles i kronen tre trim. Installer din første stykke krone med rett snitt ender fra vegg til vegg. Nå, ta kronen og invertere den med toppen på bunnen av din gjæringssag. Slå gjæringssag til venstre side av 45-graders merket. Det er viktig at kroneformen er sengs riktig på din gjæringssag.

4 Avslutt stykke krone av mestring den avskårne enden av kroneformen tre trim. Bruk mestring så og kutte saget området ut av den ferdige stykke kronen. Med kutt gjort, kan du se profilen til kronen. Det er der du sager med mestring så. Skjær tilbake i kronen mellom 5 og 10 grader. Dette gir en tett passform på den taklet felles mot andre stykke krone mold tre trim på veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com