Hvordan bruke Kaffegrut Som Plant Food

January 10

Den ferske kaffegrut mange mennesker kaste bort hver dag er rik på nitrogen. Dette betyr at de kan resirkuleres til en utmerket plante mat. Nitrogeninnholdet strømmer bakterier i en komposthaug, noe som bidrar til å bryte ned organisk materiale for senere bruk som et gjødningsmiddel, eller den kan absorberes direkte av planter.

Bruksanvisning

1 Dryss brukt kaffegrut direkte rundt bunnen av en plante eller tre, eller på en plen. Dette er lettere hvis begrunnelse er tørr, men det er ikke nødvendig å tørke den begrunnelse før du bruker dem til jord eller grenser.

2 Vann området der du har brukt kaffegrut umiddelbart og grundig.

3 Cover eller mix. For å hindre mugg eller skadedyr, enten dekke kaffegrut du søker med løv eller mulch, eller kaste dem inn i jord med en liten rake eller sparkel. Bare vanning området kan oppnå dette hvis bare en liten mengde begrunnelse er brukt.

4 Kompost øvrige begrunnelse. Eventuelle begrunnelse at du ikke direkte gjelder jord eller plen kan lagres i en utendørs kompost haug. Dette inkluderer kaffefilter og teposer, som nedbrytes lett. Dekk friske eiendom med blader og utklipp, eller bruke dem til toppen av en eksisterende haug og slå innholdet minst en gang per uke.

Hint

  • Selv om kaffe selv er litt surt, brukt kaffe begrunnelse er pH nøytral fordi syren er vannløselig. Kaffegrut inneholder også kalsium og magnesium, men fordi de mangler betydelige nivåer av fosfor, de er best brukt på ikke-blomstrende planter, gress og evergreens.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com