Hvordan dyrke tomater i Eastern Washington

March 28

De fleste gartnere drømme om de ferske, saftige tomater de vil nyte etter en sommer med hardt arbeid. Økende en hage i Eastern Washington kan la dine drømmer om hjemmelaget tomater stiplede. Med varme dager og kalde sommernetter, tomatplanter har en hard tid modner frukten. Ansette noen tips for å ha tomat drømmer går i oppfyllelse med tomater til overs.

Bruksanvisning

1 Klargjør hagen sengen et par uker før planting. Dekk sengen med svart plast for å varme opp jorda og drepe eventuelle ugress.

2 Plant store og friske planter. La de svake planter bak som de vil tilbringe mesteparten av sin tid å helbrede seg selv og vil gi små avlinger.

3 Plant tomater i et hull større enn rotklumpen. Dekk rotklumpen og stammen dekker den første raden av blader.

4 Gjødsle unge planter umiddelbart etter transplantasjonen dem. Fortsett å gjødsle plantene før de har nådd åtte inches. Fortsett å gjødsle hagen hele sesongen hvis jorda er næringsfattige.

5 Cover tomatplanter med svart eller klar plast når høsten kommer. Opprett et grønt hus miljø ved å gjøre dette, og grønne tomater vil modnes raskt.

6 Skjær rotsystemet om tomater ikke er moden. Grave en spade i jorden åtte til tolv inches fra sokkelen, slik at en halvsirkel rundt planten. Dette vil oppmuntre anlegget å modne tomatene.

Hint

  • Når alt annet svikter, modnes tomater i vinduskarmen eller i en papirpose.
  • Ikke plante tomater i hagen før etter faren for frost er over.
  • Unngå høye nitrogen nivåer i jorda.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com