Slik installerer Laminatgulv Over Linoleum

April 7

Laminat "flytende '' gulvbord er designet for å passe sammen som puslespillbrikker for å lage solide gulvbelegg som ikke må spikres eller limes ned. I stedet, de bare sitter på en seng av tykk plast underlag. En stor fordel til flytende gulv er at de kan installeres over en flat, solid gulv. et linoleumsgulvet fungerer fint som en base, så lenge det er uskadet.

Bruksanvisning

1 Lirk av gulvet trim rundt veggene, ved hjelp av en hammer og prybar. Hold trim intakt når du tar den av. Sett den til side.

2 mopp Grundig linoleum med husholdnings rengjøringsmiddel for å få det rent. La det tørke i minst 24 timer.

3 Lay kurs av tykk plast underlaget, ved siden av hverandre, for å dekke hele gulvet, kutte dem i endene som nødvendig med et verktøy kniv. Tape kantene av underlaget sammen med plast tape.

4 Lay boards langs veggen der du vil starte, med sporet sider av platene mot veggen. Sett brettet en 1/2-tommers vekk fra veggen, og etterlater et gap der gulvet for å utvide. Link styrene i endene av sine not og fjær beslag. Bruk en gjæringssag å trimme de siste brikkene som trengs.

5 Legg de neste radene ved å koble styrene i sidene, tett passer dem sammen. Bruk forskjellig størrelse styrene for å hindre at endene fra å stille opp mellom kurs. Skjær endene med gjæringssag som nødvendig. Jobb deg vei over hele gulvet.

6 Lengde snitt sluttkurs på brett med en bordsag som nødvendig for å passe mot avslutningen veggen. La et 1/2-tommers mellomrom mellom gulvet og veggen. Sett på trim, ved hjelp av trim spikerpistolen, så det dekker hullene og pinnene ned i styrene.

Hint

  • Bruk vernebriller når du skjærer gulvplanker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com