Billige Hus dekorere ideer

August 10

Billige Hus dekorere ideer


Penger er stramt, men det betyr ikke at våre hjem må være kjedelig. Et hus skal være et fristed, og som sådan, bør det være innredet for å reflektere ikke bare dine spesielle smak, men dekorert på en slik måte at det gjør gjester og beboere føler seg komfortabel, trygg og velkommen. Heldigvis er dette lett å gjøre selv på et budsjett. Det er så mange måter å billig dekorere et hus som fantasien din kan drømme opp.

Tekstiler

Tekstiler er en flott måte å dekorere hjemmet ditt for billig. Først, sjekk ut den rest bord på ditt lokale stoff butikken. Rester kan brukes til å gjenopprette puter (bare bruke hemming tape hvis du ikke sy) eller som gardin paneler (igjen, bruk Hemming tape og henge med klipp for en enkel, no-sy gardin). Stoffet kan også bli kuttet og brukes som en løper, bord dekke eller som kunstverk. Bare strekke en mønstret stykke stoff over en kunstners lerret, stifte det til baksiden og henge. Sjekk din lokale rabatt butikken for salg på tepper også. Et teppe kastet over baksiden av en stol, sofa eller over foten av en seng kan oppdatere ditt hjem for pennies på dollar.

Maling

Paint er den mest populære og dramatisk måte å dekorere hjemmet ditt for billig. Det er utrolig hvordan ulike rom vil se ut etter at den er malt. Dekorer bare ved å gi dine kjedelige hvite vegger en fin pels i en nøytral farge, eller går alle ut og male noen interessante striper eller andre motiver på veggene. Legg noen arkitektoniske detaljer også. Pre-malt og kutt molding er svært billig og enkelt å henge. Avslutt maling jobb med en stol rail eller noen tak støping. Installer molding rundt vinduer og soverom dører for å virkelig gjøre dem skiller seg ut. Til slutt, ikke glem spraymaling. Du kan male nesten hva som helst. En stygg, billig vase funnet på et garasjesalg vil se svært annerledes ut etter at den er spray malt en skinnende, moderne svart. Falske messing fotorammer ser mye annerledes når spray malt en skarp, ren hvit farge.

Hit Sales

Ofte kan avtaler finnes på verftet salg, møter swap og i rubrikkannonser. Alt fra møbler til kunstverk til lysarmatur (en flott måte å dekorere hjemmet) kan bli funnet på disse salgene. Én person junk kan vise seg å være din skatt. Bare holde det kan av spray maling hendig.

Bring naturen inn

Planter er en av de beste måtene å billig dekorere hjemmet ditt. Favnen full av blomstrende grener i en stor vase gjør en fantastisk skjerm i løpet av våren. Små, billige potter av urter bringe farge til en kjøkkenvinduskarmen. En rad med gress som vokser fra terra cotta potter på en plante hylle vil lyse opp ethvert familierom. Fortsett med din utendørs tema ved å fylle en pen glassbolle med steiner, eller ved å legge noen vridd drivved og noen skjell på din peis mantel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com