Hvordan Rotte Proof Your House

October 17

Hvordan Rotte Proof Your House


Å ha rotter i huset ditt kan være et alvorlig problem for et hjem eieren. Gnagere bære skadelige bakterier, kan forurense og forbruke mat, og kan skade ledninger og rør ved å tygge og bygnings reir. For å effektivt gnager bevis hjemme, bør du bruke et utvalg av forskjellige rottekontrollteknikker. Den beste tilnærmingen til rotte kontrollen er den som stopper rottene kommer inn i hjemmet og ta opp residens i første omgang.

Bruksanvisning

1 Gå gjennom ditt hjem og se etter tegn på rotter, inkludert avføring, reir og hull der rottene har vært tygge. Finn ut hvor rottene lever og hvordan de kommer inn i hjemmet.

2 Still rotte feller eller ring en exterminator å komme avtale med noen levende rotter du finner i ditt hjem. Må ikke komme i fysisk kontakt med levende eller døde rotter, som de kan bære en rekke sykdommer og er det best å ha fagfolk avhende dem.

3 Finn og forsegle eller caulk alle sprekker, hull og hull i vegger som rotter kan bruke til å skrive inn eller reise gjennom ditt hjem. Husk å sjekke kjelleren, crawlspace, tak og loft etter måter at rotter kan komme inn i hjemmet ditt. Metodene som brukes til å reparere hull i hjemmet vil avhenge av det materiale du velger å bruke og utseendet du ønsker det hjem for å ha når du er ferdig.

4 Fjern tilgjengelig mat kilder og holde hjemmet rent - lagre all maten i lufttett, forseglet beholdere at rottene ikke kan få tilgang til. Unngå lagring av mat og andre elementer på gulvet, holde dem på hyller eller stablet på paller. Ikke skyv gjenstander direkte mot veggene, la åpninger mellom elementer og vegger for enkel identifisering av potensielle problemer med gnagere.

5 Rydd opp utsiden av hjemmet ditt ved å fjerne alle grener som kommer innen seks fot i huset, som rotter kan bruke disse til å komme inn. Bli kvitt potensielle rotte habitater på din eiendom, for eksempel lett tilgjengelige søppel områder, ikke-lenger brukte biler eller apparater, woodpiles og tykke ugress eller tett børste som er nær hjemmet.

6 Få en katt eller andre rovdyr som spiser rotter. Katter, rovfugler og noen raser av hunder vil all jakt og drepe gnagere, så holder en katt rundt gjør deg mindre sannsynlighet for å ha en gnager problem gå ubemerket eller komme ut av kontroll.

Hint

  • Unngå sprøyting eller sette ut gift og feller hvis du har barn eller dyr i huset, som de kunne bli skadet av disse.
  • Rotter kan være farlig. Du bør ikke komme i kontakt med rotter. Hvis du har en rotte problem i ditt hjem, kan du ringe en lisensiert exterminator å løse problemet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com