Florida Cherry Planter

July 23

Florida Cherry Planter


Søt og syrlig kirsebær kjøpt i butikken ikke klarer å blomstre og sette frukt i Florida fordi vintrene ikke klarer å gi nok kalde temperaturer for blomst knopp formasjon, og de lange, varme og fuktige somre gjør dem svikte. Mange innfødte og eksotiske (ikke-innfødte) kirsebærtrær vokser i Floridas landskap, men varierer på tvers av staten i henhold til klima, spesielt med hensyn til vinteren. Florida er i US Department of Agriculture hardførhet soner 8 til 11; vinter frost og fryser er mest sannsynlig i soner 8 og 9.

Native Cherries

Tre arter av kirsebær innfødt til Florida gi enten spiselige frukter, dyreliv mat og dekke, eller attraktive løvverk å bruke som skygge trær eller screening i et landskap. Carolina laurbær kirsebær (Prunus caroliniana) er innfødt til den nordlige to tredjedeler av staten, i USDA sone 8 og 9, men tilpasningsdyktig til sone 10 lenger sør. Et tre spirer suckering skudd og danner et kratt med tiden, men tåler beskjæring og sheering å lage fine hekker. I de mer basisk jordsmonn i det sørlige Florida er den vestindiske laurbær kirsebær (Prunus myrtifolia), ifølge Rufino Osorio, forfatter av "A Gardener Guide til Floridas Native Plants". Dette native arter for USDA sone 10 og 11 ligner Carolina laurbær kirsebær, med lignende formål, men har untoothed blader med bølgete kanter. Til slutt, sorte kirsebær (romhegg) er en raskt voksende løvtrær innfødt til den nordlige halvdelen av Florida (USDA sone 8 og 9a). De lyse røde bær modnes til blank svart og er spiselige, men er vanligvis spist av fugler før du har en sjanse til å høste.

pryd~~POS=TRUNC Cherries

Pryd blomstrende kirsebær er få i Florida, som bare klimaet i nordlige Panhandle forsyninger nok vinterkulda for å lage blomster neste vår. Higan kirsebær (Prunus subhirtella), japansk blomstrende kirsebær (Prunus serrulata), Okame kirsebær (Prunus 'Okame') og Yoshino kirsebær (Prunus x yedoensis) er vellykkede trær bare i de kaldere fylkene i USDA sone 8, ifølge Dr. Michael Dirr ved University of Georgia. De blomst bedre i høyere høyde innlandsfylkene Panhandle som er i USDA sone 8a. Bare Taiwan eller bell-blomstrende kirsebær (Prunus campanulata) produserer en fin blomstring utstilt i flere sørlige deler av Florida som er i USDA sone ni, ifølge Dirr.

tropiske Cherries

Barbados kirsebær (Malpighia glabra) vokser i mange subtropiske hager i de sørlige fylkene i Florida der vinteren fryser er sjeldne og frost lys og sjeldne. Evergreen med mindre rammet av frost, bærer Barbados kirsebær sin fem-petaled blek rosa blomst i slutten av mars og april i Sør-Florida, etterfulgt av spiselige røde bær på størrelse med en amerikansk kvartal om en måned senere, ifølge University of Florida. De smaker syrlig når rødt, men mye søtere når en rødbrun-rød. Grow dette lite tre i USDA soner 9b gjennom 11 i Sunshine State.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com