Hvordan lage et lerret Patio Cover

August 25

Patio deksler er et rimelig og attraktivt alternativ til hard-omfang takmaterialer enn en kortstokk eller annen uteplass. Dekningsområdet for skyggen seil er helt fleksibel så lenge du følger grunnleggende designprinsipper. Dette er et godt prosjekt for nesten alle som har tilgang til noen få verktøy og en symaskin med en heavy-duty nål.

Bruksanvisning

En Bestem ankerpunktene. En trekantet skygge seil må flys fra minst tre motstridende ankerpunkt. En firkantet eller rektangulær sol seil trenger fire ankerpunkter. Svært store deksler kan trenge ekstra festepunkter for å holde lerretet fra sagging. Finn ankerpunkt syv fot eller mer i høyden, slik at dekselet høyde er høyere enn de fleste besøkende er mens du står.

2 Monter ankrene. Den mest vindsikker metode er å bore hele veien gjennom en trebjelke eller stud og installere en øyebolten gjennom stud. Bruk øye skruer hvis bolting gjennom materialer er ikke mulig. Bore styrehull inn i materialet. Bruk anker mollies for hull laget i stein, murstein, betong eller tynnere materialer som ytterkledning veneers. Påfør en skvett av bygging lim på mollies. Twist 3 / 8ths tommers tykke, 4 "lange øyen skruene i mollies sikkert.

3 Klargjør seilduk. Bruk tunge duck canvas material kjøpt fra en lokal stoff butikk eller på Internett. Mål området inne i ankerpunktene og trekke 6 "inches ordnede. Klipp lerret til denne størrelsen. Brett kantene over 1", og sy dem til å danne en lang lomme med endene igjen åpen.

4 Mål avstanden mellom to ankere. Bruk en boltesaks for å klippe en 1 / 4th tommers diameter fly kabelen til riktig lengde pluss seks inches til overs. Sett den ene enden av kabelen gjennom et anker øyebolten. Danne en liten løkke på enden av kabelen og trykker på en kort 3 "long tail enden mot den lange delen av kabelen. Lukk dette sløyfe med u-formet kabelklemmer for å skape et sterkt bånd. Træ riktig side av lerretet solen seile på denne cable.Measure avstanden mellom to ankere. Bruk en boltesaks for å klippe en 1 / 4th tommers diameter fly kabelen til riktig lengde pluss seks inches til overs. Sett den ene enden av kabelen gjennom et anker øyebolten. Form en liten løkke i enden av kabelen og trykk på et kort 3 "lang bakparten mot den lange delen av kabelen. Lukk denne sløyfen med u-formet kabelklemmer for å skape et sterkt bånd. Tråd riktig side av lerretet sol seil på denne kabelen.

5 Træ den frie enden av kabelen gjennom en strekkfisk. Dette maskinvare elementet vil ha en lukket øye i den ene enden, en roterende skruemekanisme i midten, og en åpen krok ved den annen ende. Skru den midtre delen av strekkfisk til sin maksimale størrelse. Nærbilde slutten av flyet kabelen rundt øyet av strekkfisk ved hjelp av to kabelklemmer. Stikk kroken slutten av enheten inn i motsatt ankerpunktet bolt øyet. Fjern eventuell slakk i kabelen ved å vri strekkfisk stengt i midten. Hvis det fortsatt er for mye slakk i linjen, demontere kabelklemmene og gjør kabelen kortere. Gjenta trinn 4 og 5 til alle sider av lerretet seil er på plass.

Hint

  • Unngå å bruke mørk lerret: det vil visne og absorberer varme, redusere levetiden.
  • Lerret som ikke er vannfast vil lekke under regnvær, spesielt ved berøring. Sun seilene vil også samle inn vann: tømme noen pytter som nødvendig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com