Hvordan søke Slate til Brick

August 22

Hvordan søke Slate til Brick


Enten lagt ute eller inne, hver del av naturlig skifer har egenskaper som er ulik alle andre stykke. Entreprenører og forbrukere oppsøke skifer for disse individuelle utseende. Varierende fugemasse farger kan forbedre varierende nyanser av fargen som er iboende i skifer. Slate kan også være ferdig med en wet look eller tørr, støvete utseende med rett type sealer. Legging skifer på murstein kan forbedre utseendet på ethvert prosjekt uten å måtte fjerne en skjemmende murvegg.

Bruksanvisning

1. Bestem mengden av skifer for å dekke det murstein ved å måle overflatearealet av murstein med et målebånd. Legg 10 prosent til det totale arealet for skifer feil og feil i installasjonen, for eksempel feil kutt. Rengjør murstein grundig. Skift ut eventuelle løse eller ødelagte murstein.

2 Mål og merk av høyden på første skifer stykke der gulvet er lavest. Bruk et nivå og blyant for å markere et nivå linje på tvers av veggen. Mål og kutt den første raden av skifer med en flis sag. Tørr sette skifer for å sikre den første raden med skifer er nivå. Bruke flis avstandsstykker på gulvet for å opprette en fuge på bakkenivå.

3 Bland thinset og vann med en drill og en padleåre mikser i en fem-gallon bøtte. Tilsett vann i små trinn inntil den har en konsistens som peanøttsmør. Hvis skifer kommer til å bli installert på en utvendig overflate, bruke add-mix i thinset for ekstra heft og styrke. Fyll i mørtellinjer med thinset inntil den er i flukt med overflaten av murstein. Bare fyll ut mørtel linjer til høyden på den første raden av skifer.

4 Bruk en 3/8-tommers tannsparkel til å spre thinset over murstein jevnt uten gouging ut noen av mørtelfuger. Spre thinset på baksiden av skifer vinkelrett på linjene i thinset på murstein. Installer skifer på murstein, trykke den fast mot murstein. Bruk et nivå for å holde skifer nivå, lodd og firkantet. Bruke flis avstandsstykker til å holde leddene selv.

5 Påfør thinset til mørtel leddene for hver rad med skifer og installere de neste radene av skifer. Ikke legg mer enn fire føtter skifer på en gang. La skifer å sette opp over natten, og avslutt hver seksjon etter behov.

6 Scribe og kutte den øverste raden av skifer ved å vippe et stykke skifer opp ned og merke den med en blyant. La det være nok plass til en fuge på toppen av skifer veggen. Skjær skifer og legge den siste raden. La skifer å sette opp i 24 timer.

7 Mix fugemasse konsistensen av kake miks og fylle ut alle fugemasse ledd med en gummi flyte. Tørk bort overflødig fugemasse med en våt svamp. La fugemasse å sette opp i 72 timer før du påfører sealer til skifer og fugemasse med en ny svamp.

Hint

  • Hold en bøtte med friskt vann, svamp og pensel i nærheten for å holde skifer ren som det blir lagt.
  • Den varierende vekt av skifer kan hindre fire føtter av skifer fra å bli lagt på en gang. De nedre deler av skifer vil begynne å skyve av veggen hvis det er for mye vekt på dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com