Hva var Vertical Siding Brukes på Hus i 1970 laget av?

August 21

Hva var Vertical Siding Brukes på Hus i 1970 laget av?


Byggematerialer har endret og utviklet seg gjennom årene, avhengig av ny teknologi og behov. Det var et par forskjellige typer materialer som brukes i vertikal ytterkledning på 1970-tallet som hadde ulike egenskaper. Den arkitektoniske stilen, ønskede farger, kostnader og elementene spilte ofte en rolle i å avgjøre hvilken vertikal ytterkledning ble installert.

T-111 Siding

Texture 111 ytterkledning er en blanding av komprimert trevirke og fiber som kommer strukturert eller glatt. Den T-111 ytterkledning kommer i 4-by-8-fots planker som er installert med not og fjær mønstre. T-111 vunnet popularitet på slutten av 1960-tallet, ble brukt mye i 1970- og tidlig 1980-tallet. Den T-111 Fasader ble brukt da en naturlig tre utseende var ønskelig.

Aluminum Siding

Aluminium Fasader ble introdusert i 1940 og brukt gjennom 1970-tallet da det begynte å avta på grunn av kostnadene og energi som var involvert i å produsere den. Aluminium Fasader er lette og fleksible, noe som gjør det enkelt å jobbe med. Aluminium er holdbare og kan være malt i en rekke farger, som også legger til klagen.

vinyl Siding

Vinyl Fasader ble introdusert i USA på 1950-tallet, men ble mye brukt på 1970-tallet som en kostnadseffektiv og værbestandig alternativ til tre eller aluminium. Vinyl Fasader kan males hvilken som helst farge du ønsker og holder opp til elementene også. Ulempen med vinyl er at det vil sprekke eller spenne hvis ikke installert riktig.

tre Siding

Tre ytterkledning, spesielt bord-og-batten ytterkledning, tradisjonelt har vært brukt når et hus ønsker en naturlig eller låve-lignende utseende. Fasader består av mindre, tynnere stykker installert vertikalt. Naturlig tre farger fungerer best, men tre kan males hvilken som helst farge du ønsker. Ulempen med tre ytterkledning er prisen, vekt og vedlikehold som er nødvendig for å beholde de tre i god stand.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com