Hvordan Kill Fire Ants med hjem rettsmidler

July 13

Hvordan Kill Fire Ants med hjem rettsmidler


Brann maur er aggressive maur som er kjent for å gruppere sammen og angripe noen eller noe som forstyrrer deres hjem. Dette resulterer ofte i biter til både dyr og mennesker. Biter kan være ganske smertefullt. Hvis din hjemme eller på verftet er invadert av disse skadedyr, vil du ønsker å kontrollere infestation så raskt som mulig for å unngå bites til intetanende mennesker og dyr. Du kan velge en kommersiell maur behandling, men disse kan være dyrt. Det andre alternativet er å lage din egen hjem rette for effektivt å bli kvitt maur for langt mindre penger.

Bruksanvisning

Method Man

1 Plasser en kopp bad renere som inneholder blekemiddel i en sprayflaske. Sett lokket på flasken.

2 Spray rengjøringsmiddelet direkte på brann maur som du finner i ditt hjem på løvtre eller linoleumsgulv. Også spray det rundt eventuelle inngangspunkter maurene bruker for å komme inn i ditt hjem. Ikke spray det på tepper som det vil bleke tepper. Det kan også bli sprayet utenfor hjemmet rundt fundamentet.

3 La renere å sitte i flere minutter for å drepe maur. Bruk en mopp å rengjøre sprayet området.

metode to

4 Innkjøps ormen støpte fra en hage forsyning butikk eller online kjøpmann. Ormen støpte er ormen avføring. Den inneholder et kjemikalie som kalles kitinase som ødelegger exoskeleton av brann maur.

5 Strø ormen støpte rundt planter og på maurtuer.

6 Påfør flere støpte hver 10 uker.

metode Tre

7 Kok tre liter vann i et stort lager potten.

8 Bruk arbeidshansker og grave et lite hull i toppen av toppen av brannen maurtua. Vær forsiktig for å holde maur ut av huden din.

9 Hell kokende vann ned i hullet for å skålde og drepe brann maur. Vær forsiktig helle vann for å unngå å brenne deg.

10 Gjenta om nødvendig. Hvis den første behandlingen ikke drepe dronningen, kan kolonien flytte til et annet sted i hagen din. Hvis dette skjer, må du gjenta prosessen.

Hint

  • Kokende vann vil drepe noen maur det kommer i kontakt med; Det kan imidlertid også drepe gresset i det området, og det kan ikke vokse tilbake.
  • Unngå å bruke behandlinger på andre typer maur. Andre arter av maur kan bidra til å holde brann maur befolkningen under kontroll. Fokus på områder der de fire ants er spesielt.
  • Vær oppmerksom når du bruker noen behandlingsmetode. Siden brann maur er kjent for å sverme når de føler seg truet, vil de sannsynligvis prøve å angripe deg. Vær forberedt på å flytte ut av deres måte hvis sverm begynner. Også bruke lange bukser, sokker og nær toed sko for å beskytte deg selv.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com