Rettsmidler for å bli kvitt maur

April 17

Maur er blant de mest tallrike skadedyr. De fleste er små, og det kan være vanskelig å fastslå hvordan de får tilgang til ditt hjem, eller hvor de kommer fra. Å få disse feilene ut av ditt hjem, så vel som ødelegger hjemmene sine i hagen din, bør gjøres så snart som mulig for å unngå ytterligere problemer. Heldigvis finnes det mange løsninger for å bli kvitt maur som er effektive.

Eddik

Hvit eddik er et effektivt middel for å bli kvitt maur. Fyll en skvett flaske med eddik, og spray det sammen tellere, vinduskarmer, dørkarmer og andre steder maur har kommet inn i ditt hjem. Lukten vil forsvinne i løpet av få minutter etter sprøyting, og du vil hindre maur inn i huset ditt.

Varmt vann

Soaking en maurtue med kokende vann kan bli kvitt din maur problem. Kok opp en kjele med vann, og hell den rett inn i sentrum av haugen. Hell en annen pott for maksimal effekt. Det kan ta to eller tre runder med varmt vann for å fullstendig drepe en haug, avhengig av størrelsen og antallet av maur inne.

caulk

Bruk av caulk til alle vinduskarmene og dører vil hindre maur fra å komme inne i ditt hjem. Dette vil tillate deg å bli kvitt de for tiden inne i ditt hjem, og deretter bli kvitt problemet.

Dyre Avfall

Hvis du har en hund som gjør sin virksomhet innenfor eller i nærheten av hjemmet ditt, sørg for å kvitte seg med avfallet så snart det skjer. Pet avfall tiltrekker seg maur, som deretter kan finne veien inn i ditt hjem når de er trukket nær den.

Tobakk

Tobakk har vist seg å fungere i å ødelegge maurkolonier. Sug flere tobakksblader i en bøtte med vann over natten. Dagen etter, hell blandingen over maurtuer. Det rette fungerer nesten umiddelbart for å drepe maur og kvitte deg med problemet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com