Hvordan bli kvitt husholdnings Insekter

March 23

Hvordan bli kvitt husholdnings Insekter


Husholdningenes insekter kan være mer enn bare en plage. De er ikke bare stygge å se på, men kan være skadelig for alle de som bor i husholdningen i tillegg. Ansette en exterminator eller kjøpe plantevernmidler i butikken er alternativer for å behandle en rekke typer bugs i hjemmet. Men det er også flere hjem rettsmidler som kan fungere som en effektiv måte, og er trygge i tilfelle barn og kjæledyr i nærheten.

Bruksanvisning

maur

1 Spread borsyre eller pulver langs inngangene til hjemmet eller på tvers av stier maur har tatt å gå inn i hjemmet. Du kan også bruke talkum.

2 Hvor maurene har samlet seg i hjemmet, spre en lik blanding av borsyre, mel og maismel. Andre muligheter er å bruke rød pepper, paprika, Cream of Wheat eller ved å røre sammen i en sprayflaske en blanding av halv eddik og halvparten vann. Alle disse metodene vil enten drepe maur eller frastøte maur fra dette området.

3 Bruk oppfølging metoder for å holde maur bort, for eksempel å plassere en oregano kvist i områder hvor det er mat, plassere lavendel sprigs der maur var plassert og holde maten tett lagret bort.

Kakerlakker

4 Seal eventuelle åpninger hvor kakerlakker kan ha trengt å felle dem inne i huset og for å holde mer fra å komme inn i huset.

5 Kjøp kakerlakk feller eller vurdere å ansette en Exterminator. Gjøre undersøkelser for å finne ut om de produktene som brukes er pet trygt eller barnet trygt. Hvis du ikke ønsker å bruke plantevernmidler, vurdere andre alternativer som er beskrevet nedenfor.

6 Kombiner borsyre og brødsmuler i små baller til å lage velsmakende behandler for kakerlakker. Plassere dem hvor kakerlakker har samlet seg, men holde dem utenfor rekkevidde for barn og kjæledyr. Disse vil forgifte kakerlakker.

7 mopp gulvene og rydde av benkeplater, og legger til 2 kopper ammoniakk til en 5-gallon mopping bøtte fylt halvveis med vann (ca 2,5 liter vann) på forhånd. Hell resten av vannet ned i avløp, noe som vil motvirke kakerlakker som lever i rørene fra å returnere.

8 Place natron på blader av salat og plassere dem i områder der kakerlakker kan skjule, for eksempel bak apparater. Også plassere knuste laurbærblad, som kakerlakker ikke liker, i nærheten innganger som kakerlakker kan bruke, for eksempel i nærheten døråpninger og vinduer. Disse forebyggende tiltakene vil hindre kakerlakkene fra retur etter utryddelsen prosessen.

biller

9. Finn noe mat billene kan fôring på og ta den ut av huset. Biller kan gå inn i huset til ulike tider av året og har en tendens til å lete etter mat mennesker forbruker som matkilde.

10 Rengjør området der billene ble funnet med såpe og la den tørke. Pass på at ingen smuler eller andre deler av mat har blitt liggende.

11 Vurder å bruke plantevernmidler hvis billene kommer tilbake. Men å fjerne noe mat eller redskaper i nærheten av området som skal behandles. Ikke returnere disse til området før etter at plantevernmidler har tørket og et nytt lag av hyller papir eller folie er lagt under maten for å skape en barriere.

Fluer, bier og mygg

12 Fjern stående vann og søppel fra utsiden og inne i huset. Fluer, bier og mygg tendens til å være problemer i husholdninger under varme sommermånedene, og har en tendens til å samles rundt stående vann og søppel.

13 Mix 1/3 kopp oppvaskmiddel med en liter vann og spray noen flygende insekter funnet inne i huset. Støvsug eventuelle feil rammet, eller feie dem ut døren.

14 Seal beholdere med mat for å redusere sjansen for å tiltrekke fluer og bier i hjemmet, spesielt søte matvarer. Også ofte fjerne søppel fra innsiden av hjemmet, som rotting mat tiltrekker flygende insekter også.

15 rutinemessig sjekk for stående vann utenfor hjemmet. Dette vil tiltrekke mygg, som kan bære sykdommer.

lopper

16 Sjekk ditt kjæledyr for lopper regelmessig, spesielt når gre eller gi kjæledyret et bad. Bruk spesielle kjæledyr sjampo som dreper lopper hvis de blir funnet.

17 Bruk støvsuger til å rengjøre tepper og møbler, sjekke for lopper når du gjør det. Dyrebutikker tilby produkter som kan bli stenket på møbler og tepper til å drepe loppe egg.

18 Snakk med veterinæren om muligheten for å bruke et insektmiddel eller ansette en Exterminator hvis en loppe problemet vedvarer. Veterinæren vil kunne diskutere hvilke produkter kan være skadelig for ditt kjæledyr, og hvilke som er trygge å bruke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com