Maleri Ideer for hvite vegger

May 23

Hvis veggene ser litt kjedelig i heldekkende hvit, men du vil beholde utseendet på åpenhet i rommet ditt, ikke bekymre. Det er noen maleri ideer for hvite vegger som kan komme til nytte. Ta deg god tid på å planlegge hvordan du vil at rommet skal se og velge aksentfarger basert på møbler og tekstiler allerede i rommet for å gi en matchende, ferdig utseende til din innredning.

sjablonger

Utseendet av et rom kan endre vakkert med bruk av dekorative sjablonger. Enkel å bruke og rask å endre innredningen, kan sjabloner brukes langs den øvre kanten av veggene som en ramme for å legge et rom og gir en intim titt. Du kan også kjøre en tilsvarende kant rundt i rommet som en stol rail, eller bruke store mønstre fordelt diagonalt langs veggen for å ligne antikke tapetmønstre.

Ikke glem å fremheve kantene av dører og vinduer ved hjelp hjørne hugging sjablong mønstre. Du kan også markere lysbryter deksler og socket dekker av spraye veggene rundt dem. Hvis du arbeider i et barnerom, men det anbefales ikke å detalj stikkontaktplater.

Tofarget Walls

Hvis du ønsker å legge farge til rommet, men fortsatt holde hoved utseendet på hvite vegger, vurdere å bruke to-tone vegger. Dette kan oppnås på en rekke måter med gode resultater. Leaving veggene hvite, male trim av rommet i en annen farge. Pass på å kjøpe nok maling til å dekke grunnkort, dørstokker og vinduer slik at rommet er konsekvent.

Et annet alternativ er å tegne et nivå linje langs hele rommet, ligner på en stol rail. Maling noen del av veggen under streken i en dypere farge. Navy blå eller sjokoladebrunt kan fungere godt med nesten alle rom for å gi en formell utseende, eller bruke fersken, sjø skum grønn eller andre past å gi en avslappet stemning.

figurer

Jazz opp rommet ditt med et moderne utseende ved å legge en rekke former og farger til hvite vegger. For å gjøre dette, merke av en rekke former som sirkler, rektangler, ovaler eller firkanter med malerens tape. Disse former kan være uavhengige av hverandre, eller plassert på bare en vegg av rommet for å skape interesse. Med de former som er merket av, male innsiden av tapet område med farger for å dekke hvite fullt ut. La malingen tørke og fjerne tapen fra veggen. Prøv å bruke koordinerende farger, for eksempel jordfarger, eller gå monokromatisk stikker med varierende nyanser av samme farge.

Hvis du velger å overlappe figurer med hverandre, planlegge på papir og farge i hvordan du vil at veggen skal se ut. Ofte vil mørkere former fungere bedre å bli overlappet av lysere seg. Velg og male noen figurer bakgrunn figurer å begynne. La malingen tørke helt før du fjerner tapen. Merke av neste serie av former enn den hvite og de eksisterende tørkede figurer og male tilsvarende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com