Tulip Planter

June 22

Tulip Planter


Til tross for tulipan sterke tilknytning til Nederland, sporer anlegget sin opprinnelse til Tyrkia. Den vokste vilt i Sentral-Asia til tyrkerne begynte å dyrke den rundt 1000 AD nederlandske handelsmenn brakte tulipan anlegget fra Russland til Vest-Europa i løpet av det 16. og 17. århundre. Anlegget ble allment ettertraktet for sin flokk fargerike våren blomster. Lysten til anlegget ble kjent som "tulipankrakket." Det ble et statussymbol for de rike og pærer befalt høye priser.

formering

En staude, tulipan anlegget fortsetter å komme tilbake år etter år. Noen sortar natural enkelt. Den tulipan forplanter ved å lage små bulblets av den overordnede pære. En pære vil ikke produsere blomster inntil den når en alder på 2 til 3 år. Den tulipan anlegget produserer frø, men frøene ikke produsere kopier av morplanten. De fleste tulipaner dyrket fra frø ikke ligne morplanten. Naturalisert tulipaner bærer ofte dramatiske, visuelle forskjeller fra hverandre på grunn av frøproduksjon.

planting nettstedet

Den tulipan anlegg krever et godt drenerende plantestedet. Pæren av anlegget vil ikke tolerere vannmettet forhold eller pære vil lide råte. Anlegget foretrekker en jord pH-verdi på 6,0 til 7,0. Det vokser godt når plantet innenfor tung leirjord, ifølge University of Kentucky. Planting plassering bør ideelt sett få fullt sollys i morgentimene med lys ettermiddag skyggen. Tulipaner vokser godt i full sol eller delvis skygge.

Planting og avstand

Den tulipan Anlegget krever en periode med kaldt lagdeling for å produsere blomster. Plant tulipaner i høst månedene fra oktober til den siste av november. Tulipaner som måler en tomme i diameter vokser godt når plantet 5 inches dyp og avstand opp til 4 inches hverandre. Tulipaner som måler 2 inches i diameter vokser best når plantet en dybde på 8 inches. Space pærene ca 8 inches fra hverandre.

Omsorg

Den tulipan plante drar nytte av en anvendelse av generell gjødsel tidlig på våren. Aldri klippe bort plantens blader etter at den opphører blomstring. Bladene av tulipan plante hjelpe pære butikken tilstrekkelig næringsstoffer for å gjøre det gjennom vinteren og produsere nye bulblets. La bladene å gulne og brun før klipping den. Gartneren kan flytte tulipaner til ulike områder av hagen i sommermånedene. Vent til plantene løvverk har dødd tilbake før grave opp pærene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com