Ideer for en ett år gammel jente soverom

June 30

Ideer for en ett år gammel jente soverom


Design et soverom som viser et tema, fange sødme og glede som lysner en 1 år gammel jentes hjerte. Fargerik dyr, tegneserie eller fortelling boktemaer ofte fungerer godt for denne aldersgruppen. Mange dekorative temaer og fargevalg kan også vokse med barnet ditt. Male veggene selv eller leie en artist å bringe din visjon til liv.

Lambs med rosa og lilla vegger

Dekorere et rom for en-åringen som har lam og tradisjonelle jentefarger. Male en eller to hovedvegger rosa og to eller tre vegger lilla å skape kontrast. Maling hvite lam langs kanten på toppen av rommet eller dekorere veggene med lam vegg klistremerker. Du kan også male et lam mur på en vegg, med lam i en gård innstilling eller åpne feltet. Hang innrammet bilder av lammene på veggen og har andre lam innredning, for eksempel lamper, leketøy og keramiske leker og dekor på hyller.

Godteriland

Dekorer en candy land soverom for 1-år gamle prinsesse. Male veggene lyserosa å likne sukkerspinn. Deretter male små røde og hvite peppermynte candies rundt kanten av rommet. Du kan også et veggmaleri som ser ut som en miniatyr godteri land på en av veggene. Finn tepper formet som peppermints, godteri og andre søtsaker. Pryder resten av rommet med plysj godteri leker og annet godteri land innredning. Gjør papir godteri ut av fargerik kartong og bruke hyssing til å henge dem fra taket.

Forest Pony Theme

Ansette en kunstner å male et panoramisk skogen med ponnier på hver vegg av din datters rom. Spray et tynt lag med spray-on lim på veggene og strø glitter over hele veggene. Plasser små, falske furutrær i hjørnene i rommet for å legge til skogen tema. Dekorer resten av rommet med ponni leker og finne store plysj ponnier å gå i rommet også.

Marihøner og sommerfugler

Lag et rom med marihøner og sommerfugler for 1-år gamle datter. Male veggene rosa, lilla eller gul, avhengig av dine preferanser. Når malingen er tørr, legg marihøne og butterfly vegg klistremerker på veggene. Bruk hyssing til å henge papir sommerfugler fra taket. Heng opp innrammede bilder av marihøner og sommerfugler i en hage. Showcase andre leker som samsvarer med dette temaet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com