Hvilke er de sikreste Hjem Dører: tre, glassfiber eller metall?

July 29

Hvilke er de sikreste Hjem Dører: tre, glassfiber eller metall?


Produsenter vanligvis konstruere oppføring dører for boliger av tre, stål eller glassfiber. Mange antar at ståldører er det beste valget når det primære bekymring er sikkerheten. Imidlertid har hvert materiale sine egne styrker og svakheter. Et hus bør nøye vurdere sikkerhets fordelene ved hvert materiale før du velger en dør for et nytt hus eller for et renoveringsprosjekt.

Tre

Tradisjon, utseende, holdbarhet og trygghet en tykk tredør gir for mange mennesker å gjøre tre det mest populære valget for hjemme dører. Sikkerhetsnivået døren gir avhenger av type av tre, design og konstruksjon av døren og karmen og låser. Ifølge Steel Entry Dører Hjelp nettside, de beste skogen for hjem dører inkluderer eik og mahogni.

Metall

Dører laget av stål er sterkere og gir mer sikkerhet enn enten tre eller glassfiber dører. De har imidlertid ulemper. Mens ståldører ikke deformere eller crack, kan konsekvensene bulke dem. Eksponering for vær kan produsere rust. Inntrengere kan tvinge åpne en ståldør akkurat som de kan en tre en.

glassfiber

Populariteten til glassfiber dører har vokst som produsenter designe dem til å se mer ut som tre dører. Glassfiber dører krever mindre vedlikehold og reparasjon enn enten tre eller stål, og vær ikke påvirker dem. De er sterkere enn tredører med en faktor på omtrent tre.

andre faktorer

Rammen og låser som brukes sammen med en dør bestemme dørens effektivitet. En inntrenger kan sparke åpne en ståldør like enkelt som en tre en hvis døren har en myk tre jamb eller korte skruer feste låsen streik plate. Glass paneler kan redusere sikkerheten på en dør. Glass paneler nær døren knott gjør at en inntrenger å bryte panel, nå gjennom og åpne døren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com