Hvordan Paint paneling uten å se Lines

June 1

Hvordan Paint paneling uten å se Lines


Hater du utseendet på mørke trepaneler som fulgte med ditt nye hjem? Grunning og maling vil lette mørket, men de irriterende linjer og spor kan fortsatt være der. Ett svar ville være å fjerne panel og installere tørr veggen; heldigvis, det er ikke nødvendig. Det er en måte å få en frisk ny glatt utseende til din vegger som kan primet og malt som gips, og alle linjene i paneling vil forsvinne.

Bruksanvisning

Making the Lines Disappear

1 Skyv alle møbler til midten av rommet og dekk med drop kluter. Fjern alt henger på veggene og trekke noen spiker eller kroker fra veggene. Fjern alle snekker strimler fra panel. Vask veggene med et produkt som TSP eller ammoniakk og skyll. Fyll spikerhull med tre kitt. La det tørke.

2 Sand veggene lett med sandpapir, akkurat nok til å gjøre overflaten ru. Tørk av veggene med en tack klut for å fjerne alt støv.

3 Påfør et strøk med sealer primer til panel og la den tørke.

4 Fyll alle sporene med tørr vegg sammensatte og glatt med bred kniv og la tørke. Påfør et lag av gips sammensatte til slutt fylle sporene og sømmer. La det tørke. Slip inntil veggen er helt glatt.

5 Prime veggen og la den tørke. Bruk pensel til å male hjørnene og rundt noen trim. Påfør to til tre strøk med finish maling med en jevn napped roller.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com