Hvor å Feilfri Kiwi Fruit

July 19

Hvor å Feilfri Kiwi Fruit


Full av gunstige enzymer, omega-3 fettsyrer og ca 100 milligram av vitamin C per frukt, har kiwi bygget et rykte som kraftig helse agent. Men mange kiwi kjøpte fra frukt leverandører kan være lastet med bakterier og bakterier som kan forårsake sykdommer. Som med noe frukt eller grønnsak som er i ferd med å bli fortært, er skikkelig vask nødvendig.

Bruksanvisning

1 Åpne pakken av kiwi, og forsiktig plassere dem i en tom, ren oppvaskkum.

2 Ta på deg hansker og inspisere gruppe med kiwi. Kast alle råtnende frukt eller frukt som viser tydelige tegn på forringelse. Rotting frukt kan potensielt føre gjær og bakterier som kan forårsake sykdom.

3 The National Center for Biotechnology Information anbefaler rensing frukt med lunkent vann fra springen med en andre vask å være svært gunstig i å fjerne de fleste patogener på overflaten av kiwi. Forsiktig skylle frukt med vann fra springen, slik at klor i vannet for å drepe bakterier på kiwi. En skånsom børsting med en frukt pensel vil bidra til å fjerne fysiske forurensninger som jord, rusk eller insekter.

Hint

  • Hvis du er spesielt bekymret for bakterier og bakterier, og deretter National Center for Biotechnology Information anbefaler peeling kiwi før man spiser dem. De fleste bakterier kan ikke trenge gjennom det ytre laget av ubrutt hud.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com