Hvordan Recess en Header inn i en vegg

July 14

Hvordan Recess en Header inn i en vegg


En topptekst er en bærebjelke som brukes til å bære lasten eller vekten av en del av taket fra den ene siden av en åpning som en dør eller et vindu, til den andre siden. Hodene er vanligvis installert over innerdører eller dører inne i husene når veggen med åpningen er en bærende vegg. For å bestemme riktig header for søknaden din, spør din lokale Oppussing butikken for å kjøre beregningen i sin trelast avdelingen. De rutinemessig gjør dette for å hjelpe deg å kjøpe riktig størrelse på header for bredden på åpningen. Jo bredere åpning større og dyrere din strålen vil være. Bygge header inn i veggen er ikke vanskelig under utformingen fasen av veggkonstruksjonen.

Bruksanvisning

1 Mål bredden på veggen. Skjær tre stykker av 2-by-4-tommers boards til lengde. Posisjons to planker flatt på gulvet på sine 4-tommers sider slik at platene er parallelt med endene selv. Mål 16 inches fra den ene enden og mark. Mål 1 1/2-inches fra første mark og mark. Tegn en "X" mellom de to merkene. Mål 16 inches og mark. Mål 1 1/2 inches og mark. Tegn en "X" mellom de to merkene. Fortsett langs bredden av styret.

2 Bruk en innramming kvadrat for å tegne rette linjer vinkelrett på dine merker på tvers begge platene. Stå på topplaten på sin 2-tommers side med linjer som vender mot bunnplaten. Stå bunnplaten på sin 2-tommers side med linjer som vender mot topplaten. Klipp to stykker av 2-by-4-tommers boards til takhøyde. Konto for dobbel topp plater for bærende vegg. Stilling av en tapp på sin 2-tommers side på linje med den venstre ende av platene.

3 Nail gjennom topplaten i den øverste enden av stud ved hjelp av to rammer negler. Nail gjennom bunnplaten i den nedre ende av den samme tapp ved hjelp av to rammer spiker. Gjenta for den andre enden.

4 Merk av plasseringen på bunnplaten for døråpning eller åpning som vil kreve spissen. Mål 1 1/2-inches til venstre fra venstre side merket. Merk dette merket "B." Mål 1 1/2-inches til høyre fra høyre side merket. Merk dette merket "C" Tegn en linje på bunnplaten i hvert merke "B" og "C" Den venstre side merket viser innsiden av kongen stud for venstre side av åpningen. Den høyre side merket viser innsiden av kongen stud for høyre side av åpningen. Mål og merk topplaten med de samme linjene. Cut to 2-by-4-tommers plater for kongen pigger. Kongen studs er de siste i full høyde studs før overskriften åpningen.

5 Plasser kongen pigger på "B" og "C" markerer med linjen på innsiden eller header siden av stud. Nail the king studs til topp og bunn plate med to spiker pr hver ende. Mål høyden din header åpning og trekke fra 1 1/2-inches for bunnplaten. Klipp to stykker av 2-by-4-tommers boards for jack pigger. Jack studs er plassert mot kongen pigger på høyden av bunnen av spissen.

6 Nail dine jack pigger til kongen pigger på innsiden av hver konge stud. Bruk en spiker hver 8 til 12-inches. Skjær header bredden mellom kongen studs over høyden på jack studs. Plasser overskriften på toppen av jack studs og spiker gjennom kongen studs i endene av overskriften ved hjelp av to negler hver 4 til 6-tommer. For brede åpninger må du kanskje doble jack stendere for å bidra til å holde spissen. Juster beregninger på kongen stud plassering for å passe dine behov.

7 Mål avstanden mellom header og bunnen av topplaten. Skjær en krøpling stud for hver 16 inches av header bredde. Nail dine Cripple studs hver 16 inches på midten fra en av dine king pigger. Bruk to spiker gjennom topplaten i den øverste enden av krøplingen stud. Tånegl to spiker gjennom bunnsidekantene av krøplingen stud i overskriften. "Tånegl" betyr å kjøre neglene inn på en 45-graders vinkel.

8 Skjær de resterende studs du trenger for å passe dine "X" markerer på bunnplaten. Nail studs i veggen. Nail ditt andre topplate over din eksisterende topplate med alle sidene justert. Kutt bunnplate inni jack pigger. Stå opp veggen og spikre veggen til tilstøtende vegger.

Hint

  • Bærende vegger er designet for å være sterkere enn andre vegger for å hindre hus kollaps eller fiasko som huset aldre.
  • Ta kontakt med en profesjonell før du gjør noen endringer i eksisterende bærende vegger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com