Hvordan å transplantere en Saguaro Cactus

May 29

Hvordan å transplantere en Saguaro Cactus


Saguaro kaktuser fremtredende plass i landskapet i Sonoran-ørkenen, og de er ofte dyrket som prydplanter i tørre regioner over hele USA og Mexico. De fleste Saguaro kaktuser solgt for transplantasjon er unge eksemplarer, slik at de er sannsynlig å overleve transplantasjon prosessen med minimal belastning eller skade. De må imidlertid være utstyrt med en passende voksestedet, og en riktig størrelse plantehull til virkelig fremgang fordi de har en skjør og lett rystet rotsystem.

Bruksanvisning

1 Velg et egnet plantestedet for Saguaro kaktus før transplantasjonen det. Velg en solfylt sted med god drenering og dårlig, grusete jord. Unngå områder hvor vannbassenger overdrevent etter kraftig regn.

2 Grav et plantehull som måler to ganger diameteren på Saguaro opprinnelige barnehage container. Gjør dybden identisk med den originale emballasjen. Bruk en spade eller mattock å grave plantehullet. Forbeholder revne jord for å fylle rundt kaktus.

3 Ta på arbeidshansker av lær eller tykt lerret. Flytt Saguaro nær til planting hullet før du fjerner den fra beholderen.

4 Tips Saguaro barnehage container på sin side. Løst knytte en hageslange rundt bunnen av Saguaro. Trekk forsiktig i hageslangen mens en annen person tips barnehagen container fra basen. Skyv rootball ut av beholderen.

5 Sett Saguaro er rootball i den utarbeidede plantehull. Observer hvor høy Saguaro sitter i hullet for å sørge for at bunnen av anlegget er 1/4 tommer over det omkringliggende jord. Ikke plante kaktus for dypt fordi det vil forsinke rotutvikling.

6 Fyll rundt rootball av Saguaro med de fordrevne jord. Tamp jorda jevne mens du arbeider for å sikre at ingen luft fanget i nærheten røttene.

7 Vann Saguaro fire til seks uker etter transplantasjonen det. Mål 6 inches ut på alle sider av Saguaro. Hell 1 liter vann rundt den seks-tommers omkrets for å tillate langsom, jevn absorpsjon av fuktighet. Ikke hell vann direkte mot bunnen av Saguaro.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com