Hvordan Monter en Herman Miller Cubicle

May 29

Hvordan Monter en Herman Miller Cubicle


Med modulære panel og kontakter, er solid og diskret Herman Miller bås systemet en stor kontorløsning. Du kan koble panelene i noen konfigurasjon, skape vinkler i alle retninger og endre oppsettet i henhold til dine spesielle behov. Den grunnleggende forsamling krever litt mer enn en umbraconøkkel; er imidlertid mer kompliserte instruksjoner slik som ledningsnett også inkludert.

Bruksanvisning

1 Koble to tilstøtende paneler med en panelkontakt. Setter de to panelene ved siden av hverandre, med panelkopling i midten. Sett panelkontakt toppen draw blokk på toppen av den øverste kileblokken.

2 Gjør panelkontakt bredere ved hjelp av unbrakonøkkelen for å slå ut umbrakoskruen i toppen trekningen blokken. Nå flytter andre panelet for å posisjonere sin topp kileblokk under åpen halvdel av topp uavgjort blokken.

3 Bruk unbrakonøkkelen til å stramme Allen skrue i toppen trekningen blokk av panelet kontakten.

4 Legg til en panel-kontakt for å plassere to paneler som danner en 90 graders vinkel, som en annen måte å sette sammen båsen. Plasser kontakten topp uavgjort blokk på det første panelet topp kileblokk.

5 Bruk unbrakonøkkelen til å løsne umbrakoskruen i toppen trekningen blokken, og stram når kontakten bunn uavgjort blokk rydder bunnen kileblokken.

6 Skruen på kontakten topp uavgjort blokk, løft det opp til panelet topp kileblokken er under det, og stram skruen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com