Hvordan bruke en rørlegger er Auger

July 15

Hvordan bruke en rørlegger er Auger


Tette toaletter er et faktum av livet. Vanligvis den enkle handling av å bruke et stempel vil bryte de fleste tresko. Men de gangene stempelet er gjengitt ineffektiv, det er et annet alternativ før du ringer og vender den høye prisen for en rørlegger: kjøpe en rørlegger er auger, noen ganger kalt et skap auger. Tilgjengelig på VVS forsyning selskaper, samt de fleste hardware og hjem og hage butikker, kan dette spare deg for penger og tid, og fri din toalett fra tresko i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Ta på gummihansker. Bail noen av toalettet vann i en bøtte hvis det har kommet farlig nær toppen.

2 Sett skruen i toalettet. Pass på at den buede enden av håndtaket rør ansikter uansett hvilken retning toalettet avløp ligger. Noen toaletter tømme i front, mens andre renne på baksiden av toalettet.

3 La ca 5 inches av kabel synlige mellom dreneringshull og auger håndtaket. Stram skruen satt skruen ved å dreie den med klokken til den ikke lenger vil snu.

4 Sett den fleksible kabelen inn i avløpet. Skru skruen med klokken. Når det slutter å slå, dytte skruen fremover. Dette bør bryte opp noen tette som er på toalettet.

5 Fjern skruen og bruke et stempel i toalettet. Hvis vannet går ned i enden av stup, er mateskruen gjort jobben sin. Hvis ikke, gjenta prosessen en gang til.

6 Skyll toalettet en siste gang for å forsikre seg om at alt går i riktig retning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com