Hvordan å behandle den siden av et teppe slik at den ikke Fray

May 1

Hvordan å behandle den siden av et teppe slik at den ikke Fray


Teppet blir ofte sett dekker hele gulvet i et rom, med sine kanter stukket ned i gulvlist langs veggene. Noen ganger tepper er funnet langs trapper eller i et rom som kobles til parkettdekke, slik at en kant utsatt. Hvis venstre ubehandlet, kan denne kanten slagsmålet over tid. Du bør behandle noen utsatte teppekanter for å hindre frynsete. Denne behandlingen ikke bare tjener en funksjonell hensikt, men kan legge til mer skjønnhet til et teppe.

Bruksanvisning

1 Slå teppet opp ned for å få tilgang til undersiden. Hvis teppet allerede er installert, trekke tilbake en kant på en gang.

2 Skjær av noen løse fibre og teppe materiale med en saks.

3 Vend teppet riktig vei, eller legg den tilbake på plass.

4 Plasser en 3-tommers stripe av teppet bindende tape under teppet kanten, klebrige siden opp. To inches av stripen bør være under teppet, med den siste tommers utsatt. Velg en farge som compliments teppet.

5 Fjern den beskyttende baksiden fra tapen, utsette limet.

6 Trykk på kanten av teppet ned hardt mot båndet under den.

7 Sett i et varmt lim pistol og la den varmes opp.

8 Påfør en seks-tommers perle av varmt lim til den øvre kant av teppet i den ene enden, og deretter brette den eksponerte teppet tape rundt kanten og trykker den inn i limet. Hold den på plass til limet kjøler.

9 Fortsett liming kanten 6 inches på en gang ved å trykke båndet inn i limet for å danne et teppe grensen. Vær forsiktig så du ikke la noen folder eller klumper å danne i båndet.

10. Gjenta denne fremgangsmåten med andre kantene på teppet som skal behandles.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com