Hvordan Reseed Blue Boy maismel

July 3

Hvordan Reseed Blue Boy maismel


Maismel (kornblom) er et medlem av Aster familien. Også kjent som bachelor Knapper, cornflowers vokser vilt i mange områder, og kan være skadedyr i enkelte stater. Maismel er normalt dyrkes som en årlig. Blue Boy vokser ca 30 inches høy og har lyse blå doble blomster som er lett duftende. Reseeding en Blue Boy maismel anlegget kan være tidkrevende, siden du må se blomstene tett for å høste frøene i rett tid.

Bruksanvisning

1 Velg den sunneste planter og beste oppblomstringer av Blue Boy kornblomst anlegget. Blue Boy vanligvis blomstrer fra sent på våren til sent på sommeren. La blomstene til å visne og begynner å tørke på anlegget.

2 Se hver av de utvalgte blomster tett, slik at du kan fange dem før frøene faller. Klipp av blomsterhodene med saks eller clippers før blomst hode tørker helt. De blomstrer vil visne og tørke til forskjellige tider.

3 Legg blomst hoder på et papirhåndkle i et varmt, solrikt sted innendørs, og la dem fullføre tørking. De seedheads i blomster bør være godt synlig.

4 Skill frø fra blomsten med fingrene, og børste av eventuelle agner eller annet planteavfall. Plante frøene umiddelbart i hagen, eller plassere dem i en papirpose med et tørkemiddel slik som silika eller kattesand og holde dem på et kjølig og tørt sted til du er klar til å plante dem i løpet av våren.

5 Plant frøene på forskjøvet intervaller begynner tidlig på våren, når bakken er varm nok til å jobbe. Spre frøene enn en forberedt blomsterbed som får full til delvis Søn Dryss akkurat nok jord over frøene til å dekke dem. Hold blomsterbed fuktig, men ikke våt.

Hint

  • Blue Boy kornblomst frø spirer i en til tre uker. I varmere klima, kan frøene sås utendørs rett etter innhøsting i høst. Blue Boy maismel vil reseed seg selv i hagen uten assistanse, men anlegget ikke reseed på en forutsigbar tidsplan.
  • Frø fra hybridplanter sjelden ligne morplanten, så ikke bli overrasket om frøene fra Blue Boy maismel produsere blomster i en litt annen nyanse av blått.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com