Country Bath dekorere ideer

August 2

Country Bath dekorere ideer


Selv om du ikke bor i et renovert gårdshus med en lyse badet, kan du fortsatt dekorere badet i landlig stil. Begynn dekorere prosessen ved å se på naturlige innstillinger som inspirerer deg, for eksempel land enger, bekker, beiter, dyrket mark, vingårder eller skogsområder. Innlemme disse naturlige farger og motiver i dine valg for arkitektoniske elementer, ferdig, møbler og tekstiler for å gi en rustikk, land tema i ditt bad innredning. Ditt land bad innredning bør gjenspeile din unike stil, så tilpasse utseendet ved hjelp av forvitret tre eller bambus rammer å henge malerier, postkort eller vintage tinn tegn annonsering frukt eller blomster.

farge~~POS=TRUNC

Et land bad bør legge vekt på naturlig lys eller skape effekten av lys. Bruk en kjølig tone, slik som blek lavendel, blek grønn, knapt blå eller stein grå, på taket for å gjøre det ser ut til å falle. En semi-gloss finish gjenspeiler naturlig eller kunstig lys rundt i rommet. Vegger i solfylte gul, krem ​​eller muntre periwinkle har moderne country følelse, mens falmet jordfarger eller off-white har et mer klassisk land utseende. Legg tonet beis eller lakk til tregulv for et snev av varme og vann beskyttelse, eller velg flis i terra cotta for en rustikk utseende. Andre land farger som lyser badet inkluderer kornblomst blå og sennep gul eller fløte og rød.

Møbler

Gå klassisk country med bad innredning som en clawfoot badekar, en vintage medisinskapet og en tomhet i massivt tre med tykk metall maskinvare. Et hjørne etagere i svart smijern fremkaller en toskansk villa er folkelig sjarm, mens det samme etagere malt hvite har renere, enklere følelse av moderne country interiør. Mange land interiør bringe utendørs elementer inne. På badet, kan dette bety å bruke en wire anlegg stativ til å holde håndklær eller hengende bregner rundt vinduskarmen.

Tilbehør

Den enkleste måten å gi badet et land makeover er med tilbehør. Invester i et stort speil innrammet i smijern for forseggjort landlig stil. For en enklere utseende, bruk ubleket økologisk bomull eller bambus tekstiler for håndklær, dusjforheng og vindu behandlinger. Understrek naturlig lys ved å knytte tilbake gardiner eller bruke miniatyr skodder som dekker bare den nederste halvdelen av vinduene. For ekstra lys, henge en vintage metall lysekrone på badet, og linje hyller med kubelys.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com