Forskjellen mellom en King & Queen Size Bed

May 4

Forskjellen mellom en King & Queen Size Bed


Når seng shopping, er det viktig å vite nøyaktig hva som vil passe dine behov, fordi de fleste madrass og våren setter vare i mange år. På en relativt høy kostnad så langt som møbler går, er en god seng ikke noe du vil kjøpe, og finne ut at det er feil størrelse. Vite forskjellene mellom en konge og dronning størrelse før du handler for å gjøre vedtaket.

Totalt Space

Ingenting slår en king size seng for bre-evne. Plassen per person for å sove er 38 inches, eller samme bredde som en twin size seng. Fordi en king size-seng er 5 inches lengre enn en tvilling, som betyr at du kan ikke slå kongen for å ha din egen god soveplass. En queen size kommer inn på 30 inches per person, fortsatt en anstendig plass til en voksen av gjennomsnittlig størrelse. En dronning seng har 4800 kvadrat inches av totale plassen, sammenlignet med standard eller østlige konge, som har 6080.

Størrelse

Når det gjelder størrelse, dronningen og kongen er like bortsett fra bredden på sengen. Begge kommer inn på en lengde på 80 inches. Bredde er der forskjellen ligger. En dronning er 60 inches bredt, mens en konge har en ekstra 16 inches plass på 76 inches bred. En California konge er 84 inches lang og 72 inches. Den totale plassen på California kongen er faktisk mindre enn en østlig, men for de som er eksepsjonelt høye dette kan være mer komfortabel.

Koste

En king size er alltid den dyreste av seng sett. Den viktigste faktor i sengen regning er kvaliteten, ikke nødvendigvis størrelse. Enten det er en konge eller dronning, ordtaket du får det du betaler for anfall når du kjøper en madrass eller seng sett. I gjennomsnitt kan en dronning sett forventes å kjøre $ 150 til $ 300 mindre enn en konge, på tidspunktet for offentliggjøring, ifølge STL senger. Dette avhenger av stilen og kvaliteten på settet selv. Hvis en dame er tilstrekkelig i størrelse, er det en god idé å bruke ekstra på en kvalitet dronning sett enn å kjøpe en større konge i en lavere kvalitet. I form av sengetøy, king laken, dyner og dundyner er litt dyrere enn dronning.

convenience

King senger tar opp plass, ren og enkel. De har en to-delt boks våren eller stiftelse konstruksjon som gjør gjøre å flytte den delen enklere, men en konge madrass er klumpete uansett hva. Hvis du har et lite rom, kan sengen spise opp hele plassen. En dronning er mer overkommelig fordi det er mindre bredt, og etterlater en litt mer plass på hver side av sengen. Imidlertid er lengden den samme. Tilgjengeligheten av sengetøy for begge størrelser er ikke et problem, og det er heller ikke hodet eller foten boards fordi begge er ofte kjøpt senger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com