Hvordan bruke Carbide Drill Bits

April 20

Carbide borkroner er vanligvis laget av wolframkarbid som er nikkelbaserte med et karbonbelegg. Denne type borekronen har mange programmer, som borer i stein, metall og fjerne skruer som ikke vil komme ut av metall. Standard borkroner ikke er så sterke og er laget av en dårligere kvalitet materiale som kan bøyes eller brekker ved boring i harde materialer. Du kan bruke en karbid borekronen ved først å finne en borekrone for å bruke sammen med din nåværende drill.

Bruksanvisning

1 Velg den type karbid borekrone som er nødvendig for prosjektet eller programmet. Carbide borekroner kommer i mange varianter, for eksempel en standard vri litt eller en hullsag.

2 Åpne chucken ved å dreie den mot klokken. Chucken er den hardgummi ende på spissen av boret.

3 Sett boret i chucken.

4 Stram chucken ved å dreie den med klokken. Når Chuck har blitt hånd strammet, holde på chucken med den ene hånden og trykk på utløseren én gang for å aktivere bore. Dette vil sikre at klembakkekonstruksjonen er festet godt til å feste borkronen.

5 Plasser bore karbid borekronen mot overflaten som du trenger å bore med. Hold drillen i en 90 graders vinkel eller vinkelrett på arbeidsflaten.

6 Trykk på avtrekkeren på boret og lett press for å tillate borkronen å grave i materialet.

7 Spray vann på bore å spre varmen som er opprettet fra borkronen boring gjennom metall eller stein.

Hint

  • Carbide borekroner holder seg skarpe lengre enn andre typer borekroner.
  • Feilaktig boring kan skade eller ødelegge karbid borekronen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com