Hvordan endre en Farget papir Window

February 11

Hvordan endre en Farget papir Window


Windows dekket i dekorative silkepapir kan være vakker - særlig når lyset strømmer gjennom dem. Dette spill av farger og lys minner tilskuere av farget glass. Tissue-papir vinduer kan også forandre mening og bli skreddersydd for å matche innredningen din. Over tid vil imidlertid blekner silkepapir og blir skjemmende. Endre en farget papir vindu med noen få enkle trinn som vil sikre noe papir rester blir liggende igjen.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med varmt vann og dråper oppvaskmiddel. Dypp svamp i såpevann, og klem den ut. Trykk svampen over et vindu for å fjerne den gamle papir. Klem forsiktig litt vann på vinduet slik at vevet papiret er helt gjennomvåt. La vannet sive inn i et par minutter.

2 forsiktig skrelle bort silkepapir på vinduet ved hjelp av hendene. Når du har fjernet de viktigste klumper av papir, tørk vinduet med mer varmt såpevann for å bli kvitt noe papir eller limrester.

3 Tørk av vinduet med en ren klut eller tørkepapir.

4 Ta hetten av et vannbasert lim penn, og gni pennen direkte på vindusglass.

5 Riv eller kutte opp biter av silkepapir i forskjellige farger, og trykk på papir på limet. Du kan overlappe brikkene til å lage en farget glass effekt. Fortsett til vinduet er dekket i papir.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com