Hvordan bruke naturlige produkter for My Lawn Care

May 22

Hvordan bruke naturlige produkter for My Lawn Care


Hus kan velge blant mange typer syntetiske og kjemisk-baserte hagestell produkter for å holde plenen sunt. Mens plenen kan se grønt, kan noen av disse produktene være å forårsake skade på miljøet, samt skade på deg, din familie og kjæledyr. Den sikrere alternativ er å bruke naturlige produkter som ikke inneholder syntetiske materialer, kjemikalier eller plantevernmidler. Ta vare på plenen ved å gjøre noe godt for din familie og miljøet.

Bruksanvisning

1 Kjøp en gressklipper som omfordeler gress utklipp som du klipper plenen. Utklipp fungere som en naturlig gjødsel.

2 Place regn fat rundt din eiendom eller yngre regn spouts. Bruk vann som samles etter sesongens regner naturlig vanne plenen uten avfall.

3 Bruk en naturlig gjødsel, som ikke bør inneholde noen kjemikalier eller syntetiske materialer og merkes som Limit gjødsling til to ganger i året "organisk". - I mai og september. Nettstedet Saving Water sier unngå quick-release gjødsel, som er 100 prosent vannløselige og vaske i elver og bekker. Spare Vann anbefaler å bruke slow-release gjødsel i stedet.

4 Legg til flere gressfrø i tynning områder. Snarere enn å helle kjemikalier på disse områdene, er det bare å grave opp bakken litt med en rake og slippe inn gressfrø. Hold området fuktig til du ser spirene begynner å spire.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com