Hvordan Naturligvis drepe mygg i vann

March 30

Hvordan Naturligvis drepe mygg i vann


Mygg kan bære sykdom og slå en potensielt flott sommerkveld i en prøvelse. For å holde sin befolkning så lav som mulig, må du eliminere stående vann fra eiendommen. Ikke la elementer som for eksempel dekk eller trillebårer utenfor i stillinger som tillater vann å akkumulere. Boligeiere med dammer eller birdbaths vil ikke være i stand til å eliminere alle stående vann, men de kan bruke en naturlig, ufarlige bakterier for å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Ring din lokale samarbeidsvillig forlengelse, helsestasjon eller miljø kontor og finne ut om det finnes regler for hus bruk av Bt israelensis for mygg kontroll. De kan være i stand til å anbefale et bestemt produkt.

2 Kjøp riktig produkt til en hardware eller hagestell sentrum. Et blikk på produsentens nettside eller et par telefonsamtaler skal hjelpe deg å vite nøyaktig hvor du skal gå. Bt israelensis er vanligvis markedsført for hjemmebruk i granulater, slow-release blokker eller ringer. Les instruksjonene for å sikre at du får riktig mengde for vannet du ønsker å behandle.

3 Behandle vannet med Bt israelensis produktet på en tid da myggen er i ferd med å klekkes, for eksempel rett etter en kraftig regn. Gjenta som anvist eller nødvendig.

Hint

  • Oppbevar mygg kontroll produktet på et kjølig, mørkt sted.
  • Bt ikke umiddelbart drepe de berørte mygg, så ikke anta at produktet ikke fungerer hvis myggen ikke forsvinner etter en dag eller to. De vil imidlertid miste sine lyster før de dør, så det bør ikke være lenge før du får bitt mindre.
  • Sjekk datoen på emballasjen til et produkt du kjøper. Bt irsaelensis produkter mister sin effektivitet etter et år eller to.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com