Slik feilsøker en Lawn Boy Mower som har mistet makt

February 15

Slik feilsøker en Lawn Boy Mower som har mistet makt


Hvis Lawn-Boy Mower mister strøm når du kjører den, er det en rekke ting som kan være årsaken til problemet. Før du tar din Lawn-Boy gressklipper for service eller reparasjon, er det noen ting du bør ta for å feilsøke problemet. Alltid se i brukerhåndboken for forslag om feilsøking på bestemte Lawn-Boy-modellen. Og se håndboken for et diagram som viser hvor de forskjellige delene på gressklipperen.

Bruksanvisning

Brensel

1 Kontroller at det er rikelig med drivstoff på tanken. Hvis det er en liten mengde drivstoff i bunnen av bensintanken, legge mer drivstoff slik at du er sikker på at utløpsrøret fra gasstanken tar inn gass, uavhengig av plasseringen av klipperen når du klipper gresset. Forsikre deg om at avstengningsventil for tanken din er åpen.

2 Forkast drivstoff fra forrige sesong som kan ha blitt igjen i gasstanken, og erstatte det med nytt drivstoff. Hvis du mistenker at det er vann i gassen, og forgasseren har en tappeplugg, åpne tappepluggen for å tappe ut vann. Hvis det ikke er noen tappeplugg, gjentatte ganger trekke startsnoren noen ganger, og dette bør rense vann ut av forgasseren.

3 Sjekk bensinfilter for å se om det er tett. Hvis ja, sjekk sediment-fanger skjermen nederst i gasstanken --- det også kan bli tilstoppet.

4 Sjekk at gummien fra boblen ikke forringes. I så fall kan du ha oversvømmet motoren. I dette tilfellet, trenger du en ny primer pære, og forgasseren og drivstoff linjen kan trenge rengjøring også.

5 Prøv å starte motoren, og hvis det fortsatt ikke starter, umiddelbart fjerne tennpluggen. Tennpluggen bør være fuktig med gass og skal lukte av gass. Hvis ikke, kan du fortsatt ha en blokkering i drivstoffledningen, eller forgasseren må kanskje rengjøres.

Luft

6 Sjekk for å være sikker på at choken (hvis du har en) ikke er fast i åpen stilling. I så fall kan motoren få for mye luft.

7 Kontroller luftfilteret ved å fjerne den for å se om motoren starter. Hvis det er tett eller skittent, vil motoren ikke får nok luft.

8 Vær sikker på at choken ikke er fast lukket; hvis slik at motoren ikke får nok luft.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com