Den beste metoden for rengjøring eikeparkett

June 16

Den beste metoden for rengjøring eikeparkett


Eikeparkett har en naturlig glans som gir skjønnhet til ditt hjem. Riktig vedlikehold sikrer gulvene ser så godt som de gjorde da først installert. Ifølge Verdens gulvbelegg Association, den beste metoden for å rengjøre gulvene er med en profesjonell rengjøring produkt.

Rengjøring

Feie gulvene første, fjerne alle tørket rusk fra gulv og deretter vakuum ved hjelp av et vakuum uten en beater bar. Mopp gulvene med en profesjonell tregulv rengjøringsprodukt fra produsent eller forhandler av eikeparkett. The World gulvbelegg Association anbefaler en frotté mopp, som har en mykere overflate enn en tradisjonell mopp hodet.

Advarsel

Ikke bruk noen form for rengjøringsmiddel som inneholder ammoniakk eller noen form for fortynnet ammoniakk på eikeparkett. Ammoniakk fører til slutt til å se kjedelig eller sprø, og kan gjøre det vanskelig å gjenopprette gulvene senere.

Forebygging

For å opprettholde utseendet på eikeparkett, legge ned tepper eller området tepper rundt omkring i rommet. Plasser tepper i høyt trafikkerte områder, blant annet området i nærheten av inngangsdøren, der folk går over gulvene ofte.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com