Hvordan å forplante Purslane Flowers

June 24

Hvordan å forplante Purslane Flowers


Formering er en utmerket måte å klone planter og lage mer av dem billig og enkelt. Purslane planter er lett formeres og vokse nesten hvor som helst de er transplantert. Purslane planter er svært tolerante overfor tørke og lage vakre og strålende gule blomster som kan lyse opp enhver hage.

Bruksanvisning

1 Klipp en ung og frisk kutte av en moden Purslane plante med skarpe sakser som har blitt sterilisert med alkohol og skylles ren med friskt vann. Skjære skal måle minst 3 inches lang.

2 Dypp bunnen av skjære i et hormon forankring pulver blandes med vann. Blanding instruksjonene varierer med hvert merke av rot hormoner, så følg blande retninger på emballasjen. Hormon heie pulver kan kjøpes fra alle hageforretninger.

3 Hell jord i en pott minst 4 inches dyp eller dypere. Sørge for at potten har hull i bunnen og en dreneringsplate for å tillate drenert vann for å samle.

4 Grav et lite hull i jorden med fingeren ca 2 inches dyp.

5 Plasser bunnen av skjæring i hullet i jord og begrave. La det være minst en tomme av skjære over jordoverflaten.

6 Vann din kutte lett å fukte jord og plass i et godt opplyst vinduskarmen. Hold jorden fuktig for å oppmuntre skjære å spire røtter. Skjære skulle ha spiret røtter og begynt å vokse i potten i ca en måneds tid. På dette punktet, kan den bli stående i sin gryte eller transplantert utenfor.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com