Hvordan fikse en lekker Kitchen Sink Drain Basket

June 22

Hvordan fikse en lekker Kitchen Sink Drain Basket


Kitchen Sink tappe kurver har gummi pakningene som tørker ut, smuldre og sprekk over tid, noe som resulterer i en lekker kurv. Kitchen Sink tappe kurver er designet med en sil stopper å samle rusk å hindre vasken avløp blokkering. Avløps kurven er den delen av vasken der du sette en silen å plugge avløp. Kitchen Sink tappe kurver er tilgjengelig i en rekke utførelser å matche kjøkkenbenken finish og hjem innredning. Kitchen Sink tappe kurv reparere deler er tilgjengelig på de fleste VVS forsyning og Oppussing butikker.

Bruksanvisning

1 Skru av kjøkkenvasken drain tailpiece koplingsmutteren fra avløps kurv koblings tråder med slip-groove tang. Klare ut elementer under vasken for å sikre at du har rikelig med tilgang til undersiden av drenerings kurven.

2 Skru tappe kurv låsemutteren fra drenerings kurv med store slip-groove tang eller en kurv sil skiftenøkkel.

3 Skyv gamle fiberskive fra avløpet kurven legeme, etterfulgt av gummipakningen pakning.

4 Løft avløpet kurven ut av kjøkkenvasken. Rengjør avløps kurv tetningsflensen og kjøkkenvask avløp kurv forsegling område med mildt slipemiddel renere og en svamp. Dette hindrer gammel fugemasse fra å skape lekkasjer i en ny reparasjon.

5 Bruk en dråpe silikon på undersiden avløp kurv tetningsflensen - leppen på avløps kurv som fanger på vasken, hindrer kurven faller gjennom. Påfør en lys perle av silikon til avløpet kurv tetting området kjøkkenbenken.

6 Skyv avløpet kurven i den interne kjøkkenet synke hull, legge litt press nedover, deretter litt snu avløpet kurv. Denne metoden hindrer avløpet kurv fra å bevege seg under installasjon og sprer silikon.

7 Skyv et par åpne spisstang inn i bunnen tverrsnitt av dreneringskurven for å hindre at kurven fra å dreie ved tiltrekking av låsemutteren. Hvis det er mulig, har en person holder spisstang mens en annen person strammer låsemutteren.

8 Påfør et tynt lag med rørlegger er PTFE lim på undersiden avløp kurv kropps tråder; Dette danner en tett forsegling slik at trådene ikke lekker.

9 Skyv gummi pakningen fullt på avløps kurv kroppen tråder, etterfulgt av fiberskive.

10 Skru på kjøkkenet vasken avløp kurv låsemutteren på avløps kurv kroppen tråder; Stram med store slip-groove tang eller et avløp kurvventil skiftenøkkel.

11 Tørk bort overflødig silikon fra toppen av sluket kurv med en fille. La silikon tørke i henhold til produsentens tørketider.

12 Påfør et tynt lag med rørlegger er PTFE lim til avløp kurv koblingstråder. Skru kjøkkenvasken drain tailpiece koplingsmutteren på avløps kurv koblings tråder og stram med slip-groove tang.

13 Sett tappekurvventil i avløpet kurv. Åpne kjøkkenvask tappekran og la vasken bolle å fylle til en tomme under toppen av vasken bolle. Sjekk avløp kurv tråder oppvaskkum og tilkoblinger for lekkasjer.

Hint

  • Hold en bøtte under vasken som du fyller bassenget for å se etter lekkasjer. Dette vil fange dryppende vann i tilfelle det er en lekkasje.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com