Den beste måten å rengjøre Dirty Mini Blinds

August 13

Den beste måten å rengjøre Dirty Mini Blinds


Skitne mini blinds negativ innvirkning på utseendet av ditt hjem og samle støv og skitt som gjør at folk med allergi å lide, så rense dem med jevne mellomrom er viktig. Den beste måten å rengjøre dem avhenger av materialet de er laget av, samt hvor mye støv har samlet på dem.

Forebygging

Støv persienner ukentlige med en fjærkost ved å lukke persiennene og støvtørking, deretter slå dem stengt i den andre retningen og støvtørking den andre siden. Vedlikeholde persienner på denne måten gjør tyngre rengjøring en enklere oppgave.

Materiale

Rensemetoder variere, avhengig av materialet som blir renset. Rengjør vinyl eller metall mini blinds bruker 1/2 kopp hvit eddik i en liter vann, tørking hver slat etter rengjøring. På tre persienner, spray klut med møbelpolish, og tørk hver slat. Bruk støvsuger vedlegg for å fjerne støv fra stoff persienner. Gjør dette minst en gang i måneden.

Dyp rengjøring

Hvert tre til seks måneder, ta vinyl og metall blinds ned for en fullstendig rengjøring. Dette reduserer også eksponeringen for husholdnings forurensninger. Ta blinds utenfor, skrubbe dem med en myk børste, og spray dem med en slange. I dårlig vær, vaske persienner under rennende vann i badekaret. Ikke rengjør tre eller stoff persienner på denne måten.

Tips

En rengjøring hanske, laget fra en frotté-aktig materiale, fungerer godt for å komme inn i sprekker og rundt strenger av mini blinds for grundig rengjøring. Ring en blind-profesjonelt rengjøring til grundig og trygt rydde store, dyre persienner eller de som er laget av tre eller stoff.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com