Glass Tile Ideer for Baderom

August 16

Glass Tile Ideer for Baderom


Glass fliser har tidløs appell og passer godt sammen med mange stilarter, ifølge San Diego designer Mark Stary, hvis revolusjonere av en California håndverker stil hjem ble omtalt i "The San Diego Union-Tribune." I 1930, badene begynte å flytte fra funksjonell mellomrom til rom som krever estetisk appell og glass var der for å live opp gulv, vegger og benkeflater. I dag er glassfliser nyter en retur til mainstream popularitet som produsenter, designere og huseiere strekke grensene for ideer for deres bruk i bad.

Go Horisontal

Du kan få rektangulære-formet fliser på samme størrelse ark for å hjelpe matche horisontale design i bathrooms.Take de horisontale linjer til maks ved å bære titt rundt på badet. Sett toppen av linjen nederst i vinduet, og deretter la det flyte, innpakning rundt alle veggene før det går inn på kommandodørkarmen. Velg flisene basert på utseendet du går for over badet. Når sikter til en industriell motiv, sjekk ut glass og metall fliser sammen på samme ark. Glass og stein på samme ark blander naturlig med produsert. Gå miljøvennlig og velge resirkulert glass fliser å vikle lysegrønne vegger og aksent en jungel motiv.

Go Lys

Sammenlignet med keramiske fliser, er glass et kostbart materiale. Av den grunn kan du finne ved hjelp av bare en liten bit i akkurat rett sted vil legge litt preg til badet uten å koste for mye. Du bør kanskje vurdere å bruke glass flis som backsplash til forfengelighet, med en tynn matchende stripe over forfengelighet foran. Hvis dusjen skjuler seg bak frostet glass, deretter lagre glassfliser for åpne plasser hvor du kan nyte dem mer. Legg dem i en diamant form bak håndkle ringer, eller i en smal rektangel bak håndkle barer. Bruk glassfliser på gulvet for å knytte baderomsdesignelementer sammen. Når du gjør flekk glass behandlinger som disse, bør du også vurdere andre design og funksjonelle elementer som går med glassfliser. Få glass trim stykker for å fullføre de områdene der kanten av glasset, fugemasse og thinset ville bli utsatt, som på toppen av en backsplash.

Gå Vilt Funksjonell

Glass fliser som har fargen smeltet i dem er ekstremt holdbare. Tenk lining dusjvegger med glass. Hvis du ønsker å gå ut av det vanlige, bruke fliser formet som vanndråper eller bobler. Iriserende glass fliser i en dusj med en lys overhead skaper en glitrende foss effekt og legger gnisten når du ikke er der. Gå litt sprøtt med ombygging hvis du har flislagt badekar vegger. Som din standard badekar fliser blir utdatert, tenke på å erstatte den med glass. Bo med nøytrale toner som ikke er altfor opptatt og karet vil ha et tiltalende utseende i mange år.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com