Hvordan kjøpe By Land

November 14

Naviger gjennom lag av kommunale prosesser for å kjøpe city-eide land. Lokale myndigheter har landet gjennom auksjoner og spesielle programmer. Bestem dine behov som en fremtidig grunneier å plukke eiendommen og det programmet som passer best til dine mål.

Bruksanvisning

Hvordan kjøpe By Land

1 Identifisere egenskapene du ønsker i en by-eid eiendom. Tenk plassering, arealbruk, reguleringsplan, geologiske egenskaper og landemerke betegnelse. La dine mål som en grunneier påvirke hvilke egenskaper du ønsker - hvis du planlegger å rehabilitere et eksisterende hus til en eiendom til leie, er du ute etter en annen egenskap enn noen som planlegger å bygge en kontorbygning.

2 Bestem nåværende og tidligere arealbruk av eiendommen. Besøk nettstedet for å kontrollere om det er noen Laugshus strukturer på nettstedet. Husk at eiendomsbeskrivelser på nettet og i filene ikke alltid gjenspeiler den mest gjeldende status for eiendommene. Besøk byens eiendom kontorist kontor for å finne siste bruk av nettstedet.

3 Forskning reguleringsplan betegnelse av eiendommen. Vet at reguleringsplanen betegnelsen bestemmer størrelsen og formen på strukturer på en eiendom, og hvilke typer tillates arealbruk. Ta kontakt med byens planavdelingen eller ta kontakt med byens reguleringsplan kode for å finne ut hva som er tillatt på byen eiendommen du velger.

4 Dig i bakken. Lær om underjordiske bekker, de spesifikke næringsstoffer i jordsmonnet og andre geologiske egenskaper som kan påvirke hvilke typer av strukturer som kan bygges og hva slags vegetasjon vil vokse på en eiendom. Ansette en geolog, om nødvendig, for å analysere jord.

5 Vet landemerket betegnelse av eiendommen. Forstå at landemerke status er gitt til nettsteder som har historisk, kulturell eller arkitektonisk betydning. Den lokale landemerke bevaring kommisjon må preapprove eventuelle endringer i landemerke egenskaper.

6 Lag en liste over eiendommer som oppfyller dine krav og er innenfor budsjettet. Faktor i vedlikehold, riving, bygging, skatter og andre kostnader utover kjøpesummen for eiendommen.

7 Delta på en eiendom auksjon - byen og fylket regjeringer har beslaglagt og utelukket egenskaper på offentlige auksjoner. Forstå også at ulike kommuner har ulike regler om auksjoner. Ring din lokale byplanlegging avdeling eller tettsted økonomiavdelingen for å finne ut hvordan du kan kvalifisere som en auksjon deltaker.

8 Forskning byens landprogrammer. Husk at lokale myndigheter har programmer for ulike grunneiere som første gang huseiere, entreprenører og ideelle organisasjoner. Bestem hvilket program passer best til dine mål som en fremtidig grunneier.

9 Kjøp en by eiendom som dekker dine behov og passer ditt budsjett.

Hint

  • Besøk alle egenskapene du tenker på å kjøpe slik erfaring lukter, lyder og andre immaterielle eiendeler som ikke kan bestemmes ved å se på en fil.
  • Landmark betegnelse kan positivt eller negativt påvirke verdien av en eiendom, avhengig av beliggenhet, økonomien og den planlagte bruk.
  • Tidligere arealbruk som inneholder giftige kjemikalier som asbest, bly maling og renseri løsninger sette til en kostbar opprydding for deg som en fremtidig eiendomsbesitter.
  • The Home og Familie Finans Resource Center advarer foreclosure auksjonen deltakerne at budgivere på slike auksjoner ofte ikke har sjansen til å inspisere eiendommen, noe som betyr økt risiko.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com