Slik installerer en Double-håndtak Gooseneck Kitchen Sink tappekran hodet

December 2

Installere en dobbel-håndtak gooseneck kjøkkenkran krever en vask med hull pre-cut å matche kranen mønster. De fleste vasker er kuttet med doble hull på hver side av en større tut hull, for å samsvare med den doble håndtak av mange kraner i dag. Installasjonen omfatter installasjon av både håndtak og tut i bunnen av vasken. Dette er et prosjekt for en ambisiøs gjør-det-selv hus med minst fire timer til overs.

Bruksanvisning

1 Skyv kranen slanger for tut kroppen gjennom hullet i midten slik at O-ringene er over vasken overflate. Skyv pakning og skiven i løpet av slangene fra undersiden av vasken. Tre på mutteren og stram den med en skiftenøkkel under vasken.

2 Trykk avledersammenstillingen i toppen av kroppen. Sett tuten holderen over toppen av kroppen, og skyv panseret på holde. Koble tuten til panseret og holderen og trykk den på plass.

3 Skyv håndtaks basene gjennom vask hull på hver side av tuten. Skyv pakning skive og mutter over slangene og tre dem på bunnen av håndtaket baser under tuten. Stram hver med en skiftenøkkel eller store tang, for å sikre håndtaket baser til vasken. La en del av basen over vasken.

4 Skyv håndtaket pakning og rosett plate, som er den runde trim plate som passer rundt kranen kroppen, over håndtaket basen og sett patronen inn i basen. Tre på panseret mutteren og stram den ved å vri den mot klokken med en skiftenøkkel.

5 Fest håndtaket ved å skyve den på stammen og strammer skruen i bunnen av håndtaket med en umbrakonøkkel.

Hint

  • Følg installasjonsmanual for nøyaktige instruksjoner, som modeller og produsenten kraner varierer i design.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com