Hvordan Clean Bronse bestikk

August 17

Hvordan Clean Bronse bestikk


Bronse bestikk krever spesiell omsorg når de er renset, som du ønsker å kvitte seg med alle buildup og rester fra rengjøring dem uten å bruke kjemisk baserte bronse rensemidler. Kjemiske rensemidler kan etterlate en rest som kan svelges senere når de redskapene brukes neste. I stedet bruker en hjemmelaget rengjøring rutine som renser bronse og fjerner anløpe og buildup, men bruker ingen av de skadelige rengjøringsmidler.

Bruksanvisning

1 Skyll bronse redskaper i såpevann etter bruk for å fjerne overflødig matrester. Vask alltid bronse umiddelbart etter bruk for å hindre anløpe og forringelse.

2 Hell en klatt ketchup på din tallerken klut og gni den inn i bronse kjøkkenutstyr. Fortsett til du rengjør bronse, skyll ketchup ut av redskaper. Tørr wih et kjøkkenhåndkle.

3 Bland 1 ts. salt, 1/2 kopp eddik og en kopp mel i en bolle. Dypp en tallerken fille i denne lim og gni lime inn bronse kjøkkenutstyr. La sitte i ca 15 minutter, og skyll redskaper for å fjerne lim. Tørk redskaper med et kjøkkenhåndkle afer rengjøring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com