Typer trær og planter som kan hindre jorderosjon

July 13

Typer trær og planter som kan hindre jorderosjon


Under jorderosjon, vann og vind slites bort matjord. Planter redusere eller stoppe erosjon. En rekke gress, forbs, busker og trær stabilisere jord og stoppe skade av regndråper og vind. De beste plantene er godt tilpasset det lokale området.

Ground Covers

Lave, sprer grønne planter er klassifisert som bakken dekker. Plantene fullstendig dekke bakken og ikke jord er eksponert. Blomster som snikende phlox og Vinca er to blomster som fungerer som groundcovers. Perennial belgfrukter som kronen vikker og vinstokker som engelsk eføy, også faller inn under denne kategorien. Mange torv og dekorative gress holde jord tett med sine matte-lignende røtter.

busker

Den lave voksende krypende einer er en populær busk plantet for å redusere jorderosjon. Andre nyttige treaktige busker er stikkelsbær og rips. Willows er ofte klassifisert som busker. De vokser i våte områder og stabil stream banker.

trær

Red or trær hjelpe kontroll erosjon langs bekker og bratte bakker. Ponderosa furu røtter godt feste til jord. Cottonwood og Dogwood trær hindre erosjon i fuktige områder, men deres røtter kan også tette nærliggende rør og avløp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com