Hvordan Clean Tregulv med hvit eddik

September 19

Hvordan Clean Tregulv med hvit eddik


Tregulv må rengjøres regelmessig fordi daglig gange på gulvene skyver skitt i gulvet. Hvis du ønsker å holde tregulv ren og vakker, vil du trenger å rengjøre dem grundig. Du kan ikke mopp tregulv med for mye vann, eller det vil sive inn i gulvplanker og oppmuntre treverket mot råte. Hvit eddik vil desinfisere gulv og holde overflaten ren.

Bruksanvisning

1 Sweep tregulvet for å fjerne løst smuss og rusk. Fjern tepper og møbler fra rommet for å rense så mye av gulvet som mulig.

2 Fyll en one-gallon bøtte med varmt vann. Legg ½ kopp hvit eddik til det varme vannet. Plasser bøtte på et teppe eller på bordet for å unngå å sette den på parkettdekke hvor det vil etterlate en vann ring.

3 Suge en mopp i hvit eddik løsning. Vri den tørke for å fjerne så mye overskytende oppløsning som mulig. Din mopp må være fuktig og ikke dryppende å hindre soaking for mye vann på din tregulv.

4 Mopp gulvet med start i et fjernt hjørne. Fukt moppen med mer av eddik løsningen slik den blir tørr. Endre ut vannet når det ser skitten ut.

5 Tørk opp overflødig vanndammer på gulvet med en tørr vaskeklut. Tillat gulvene lufttørke når du fjerner eventuelle store områder med fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com